Kako se (na)javiti

Poštovani,

obzirom da je u proteklih nekoliko mjeseci povećan broj vaših poziva putem online i društvenih mreža (Facebook, Viber itd) te s obzirom da je jako puno poziva (skoro 40tak dnevno) lažnih i neozbiljnih poziva osoba koje se zezaju, kojima je dosadno, koje traže raznorazna gatanja i slično, a što nije ničim povezano uz moj rad, od danas 01.08.2020 više me nećete moći kontaktirati putem društvenih mreža UKOLIKO SE PRIJE NE NAJAVITE KROZ SISTEM REZERVACIJA.

Na pozive koji nisu u vremenu poziva i na pozive koji nisu najavljeni neću se javljati.

Isto tako, naš VIBER BROJ više nije privatan broj te njime UPRAVLJAJU ADMINISTRATORI ŠKOLE , te su sve vaše poruke i njima vidljive. Sve poruke, rezervacije i opaske idu prvo administratorima koji će vas uputiti na iduće korake.

Stoga Vas molimo da u porukama ne iznosite privatne informacije već da za to koristite komunikaciju putem maila.

Na ovaj korak prisiljen sam jer poštujem svoje i tuđe vrijeme te kroz svoj rad i raspored doista nemam vremena za neozbiljne pozive i poruke.

Hvala Vam na Vašem razumijevanju.

Javite mi se osobno putem maila na:
Kontakt mail: info.reikidojo@gmail.com

Rezervirajte svoj termin za besplatan poziv

O autoru

Danijel Salijević

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. 

Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame. → Pročitaj više o Danijelu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>