Kako definirati dobru namjeru

By Danijel Salijević / 6. veljače 2019.

Dobra izrečena i definirana namjera garancija je da kroz naš rad idemo prema željenom cilju.

Bilo da radite s reiki tretmanima, afirmacijama ili stvaranjem definicije u obliku koji konačno odgovara vama, dobra namjera osnova je da uspijete u svojoj nakani.

Budimo iskreni, baš zbog krivih definicija, stavova, tematika i misli, mi dolazimo u stanje da se prepoznajemo u životu koji nije nimalo onakav kakav smo htjeli živjeti. Reiki će nas i u svojoj energiji voditi do spoznaje istog baš kako bismo i mogli otkriti da nešto nije u redu i da nešto treba mijenjati.

I nakon nekoliko packi upozorenja, nadam se da nije ili neće proći predugo dok svoje namjere postavite baš onako kako treba. Posebno u današnje vrijeme kada je materijalizacija istih deseterostruko brža.

Baš zbog toga u ovom videu, govorim o tri glavna faktora koja su potrebna da definirate namjeru koja bude funkcionirala.

About the author

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već više od 12 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.


>
Malcare WordPress Security