Jeste li loša osoba?

Od Danijel Salijević | Premium

ruj. 05
Kako se osjećate ? Kao dobra osoba ili kao loša osoba. Kakvo mišljenje imate o sebi.
Ovisi li to kakvi jeste o tome kako se osjećate ili o nećem trećem.
Možemo se osjećati u ispravnosti ili u osjećaju grižnje savjesti, kao dobri ili kao loši, ushičeno ili zakočeno. A koliko često grižnju savjest osjećate kada nebiste trebali. I koliko snažno pljesak okoline ili istmišljenika čini da se osjećate bolje, ispravnije. Pogledajte ovaj video i otkrijte zbog čega kada ako i radite dobro, ne dobivate dobre rezultate.

Mišljenje o sebi ne znači uvijek kakvi smo. I ako mislimo da smo dobri, a duboko u sebi znamo ili osjeamo suprotno, tada nam je život pakao.
Znam danas puno ljudi koji se osjećaju uzvišenima i u ispravnosti, a djela govore drugačije. I znam ljude koji stalno misle da ne znaju, ne mogu, da rade pogrešno, aitekako su sposobni i hvale vrijedni.

Spojite vibraciju i akciju

Današnji video snimio sam kako bih vam omogućio da razmislite o sebi te da djelujete i kroz reiki tretmane da vaši osjećaji i djela budu na istoj vibraciji.
Osoba koja djeluje u ispravnosti, a koči je grižnja savjesti kada možda treba reći ne, osoba je koja ne koristi skoro 70% svojeg potencijala, ona stoji. A osoba koja grabi i kroči a u pogrešnosti dođe daleko, ali bude iscrpljena odradama, balvanima života i lekcijama koje uči te je i ova sa 30% snage dostigne.
Potrebna je korekcija u djelovanju na svakoj etapi našeg života- jer tako putovanje funkcionira. Spojite vibraciju misli, vibraciju stava, kretanja i srca i osvojite ono što ste sebi zadali kao ciljeve, odredišta i snove.

Ako niste sigurni – pronađite učitelja

Učitelji služe da vas korigiraju, kore, vode i ponekad čak i nose. Ne po podrazumjeva se, već u onim trenutcima kada i sami uvide da je vaša želja snažna i vaša . Za razliku od tečajeva, ljubav učitelja ne možete kupiti. Ali vrlo lako možete odbaciti učitelja kada osobno shvatite riječi korekcije od učitelja.
Isto tako, zapitajte se koliko ste i gdje ste. I vaš unutarnji odgovor na pitanja ili definicije ispod znači da vam dolazi i odgovor što trebate prvo učiniti
Tko zna , a misli da ne zna, spava, probudite ga
Tko ne zna i zna da ne zna, djete je probudite ga
Tko nezna, a misli da zna, opasan je – izbjegvajte ga
Tko zna i zna da zna mudar je sljedite ga

 

Pratite

O autoru

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već više od 12 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

>
Malcare WordPress Security