Energija za energiju

Od Danijel Salijević | Premium

pro. 10

Ovo je vrlo poznati pojam, ali i česta tematika na društvenim mrežama. Čim se spomene energija za energiju, uvijek krenu debate i osuđivanja ili prozivanja. No zbog čega postoji taj termin i što on zapravo znači?

Reiki ne posjedujemo

I to je činjenica. Reiki je sveprisutna životna energija. Svima dostupna. PA zbog čega je onda svi ne koriste? Isto tako, ne možemo ni mi koji ga koristimo naplatiti reiki. Ne, ne. Ono što terapeuti i učenici naplaćuju, to je njihovo vrijeme

Energija za energiju postoji oduvijek. Pa i naše tijelo naša zemlja hrani kako bi tako nahranjeno, jednog dana naše tijelo hranilo našu zemlju. Taj krug oduvijek postoji u prirodi.

No u ljudskom svijetu, on se veže uz prodike da se nebi trebalo nešto tako sveto naplaćivati. I ponovno kreće priča kroz nerazumijevanje što se i akda te zašto naplaćuje. 

Činjenica jest da ovaj princip razumiju smao oni ljudi koji su uložili u sebe i oni koji rade profesionalno. Sve druge nebismo kada je ova tematika u pitanju ni trebali shvaćati ozbiljno.

No više o ovome u našem premium videu

Pratite

O autoru

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već više od 12 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

>
Malcare WordPress Security