Radionica – rad sa anđelima, vodičima i zaštitinicima

Jedno od najčešćih pitanja i dvojbi po mojim iskustvima u radu s učenicima bude kada su naši vodičiu pitanju. Oni su naši nevidljivi saveznici i pomagači i mnogi ljudi se osjećaju u životu uskraćeni znanja kako da iskoriste takvu asistenciju u svom životu. S obzirom na to da ovo ne spada u reiki učenja, odlučio sam posvetiti jednu cijelu radionicu ovoj tematici.
 
Tako ćemo na radionici 21.03.2018 u Subotici obraditi tematiku vezanu uz naše reiki i duhovne vodiče, ali ćemo raditi i s našim životinjskim, totemskim, vodičima.
 
Naučit ćete kako ih kontaktirati, kako ih zazvati u trenutcima potrebe i kako dobiti razumljivo vodstvo od njih. Na samoj radionici kroz vođenu meditaciju, upoznati ćemo vas s vašim totemskim vodičem.
 
Kao dodatni bonus, odradit ćemo i praktično učenje rada tretmana na drugima, grupnih tretmana, te rad s aurom (čišćenje, glađenje i japansku reiki tehniku Byosen Reikan Ho).
 
Ne propustite ovu zanimljivu radionicu.
 
Broj polaznika je limitiran te ne propustite svoje mjesto rezervirati već danas.
Cijena radionice:20 eura
Braće Radića 83 MZ Bajnat

[webba_booking service=”15″]

O autoru

Danijel Salijević

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. 

Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame. → Pročitaj više o Danijelu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>