Ovo su  PREMIUM meditacije

Poštovani, potrebno je prijaviti se za ovaj sadržaj ili imati autorizaciju da pristupite istom

Fast relax
U današnjoj lekciji, učimo kako savladati tehniku brzog opuštanja. Kroz već prethodno naučene i znane elemente opuštanja kroz meditaciju, sada učite kako tu tehniku
Meditacija sa Arielom
Nova meditacija u seriji rada sa Arkanđelima. Ovaj put družimo se sa arkanđelom Arielom te uživamo u njegovom iscjeljenju nađeg fokusa, volje i unutarnje snage.
Meditacija sa Metatronom
Arkanđeo Metatron zaštitnik je indigo, kristalić djece te je zaštitnik i reikista kod rada sa energijama ili kod reiki tretmana .
Meditacija Transformacije – Arkanđeo Jophiel
Kroz ovu meditaciju pokrenite energije i transformirajte svoj život u smjeru svojih želja i fokusa. Ovo je prva od arkanđeoskih meditacija u sklopu programa Vrati svoju moć.
Meditacija: Anđeli – kako ih zagrliti
Ovo je vođena meditacija koja podučava kako raditi sa anđelima. Preslušajte, odradite i ponovite ako želite ispuniti sebe i svoju okolinu anđeoskom energijom i samim anđelima. Anđeli su uz vas svakog dana- sada je vrijeme da ih i osvjestite.
Meditacija kristalne snage
Kroz ovu meditaciju raditi ćete i potencirati ćete kristalnu snagu. Meditacija kristalne snage duboko je iscjeljujuća pa ne zaboravite pripremiti uvjete za što kvalitetnjom meditacijom
Akasha zapisi
Prenosim vam osnovne tekstove o Akasha zapisima i u prilogu vam je dostupna moja vođena meditacija pristupanja tim zapisima. Možda vam meditacija neće biti lagana ili ćete zaspati- to znači da još niste spremni - ali budite uporni.
Zlatna kugla svijesti
Zlatna kugla svijesti - meditacija fokusa i obnavljanja energije kroz pristup izvoru i njegovoj snazi.
Arkanđeoska meditacija
Ovo arkanđeoska meditacija, jedna je koja svojom tematikom uči kako, te stvara uvjete, da promijenite svoj život uz pomoć novih alata i novih saveznika. Isto tako, nakon ove meditacije, osoba koja je meditira ima aktiviranu pomoć arkanđela kroz cijeli život.
Vrt i iscjeljenje djeteta u nama
Kroz ovu meditaciju spajamo vas s djetetom u vama. To dijete ste vi. Vrlo često zaboravljeno, uplašeno i samo. Kroz ovu meditaciju, vi postajete djetetov zaštitnik.
Meditacija upoznavanja vodiča
U ovoj meditaciji vas pozivam da pokušate uspostaviti ili obnoviti vezu sa svojim duhovnim ( ili reiki ) vodičem. Ukoliko vam je ovo prvi pokušaj uspostavljanja kontakta ovog tipa, predlažem vam da prvo pokušate utvrditi kojem tipu osobe pripadate.   Pri tome mislim na pripadnost vizualnom, audio ili empatijskom tipu.

Sva prava zaštićena  2019 Danijel Salijević & Reiki Dojo

>
Malcare WordPress Security