5 RAZLOGA zbog kojih biste trebali naučiti tehnike ZAHVALNOSTI


Danas je zahvalnost jedna od najsnažnijih pokretačkih energija na planetu. Ovo je doista teško za prihvatiti na prvu, no kada počnete djelovati kroz energiju zahvalnosti dolazi do mnogih snažnih uspona i promjena u vašem životu. Ujedno, u mnogim učenjima i tehnikama, baš zahvalnost se navodi kao ona važna stavka koja donosi blagoslove i obilje.

Kroz ovaj program, učim vas tehnici koja je meni nakon reikija promijenila moj život. Ova tehnika koju ću vas naučiti doista će vam uzimati minimalno vremena a dovesti vas do neslućenih razina uspjeha...

Danijel Salijević, Internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna ryu reiki sistema, osnivač Reiki Dojo škole, mentor, autor, predavač 

  • Iznimno osnažuje osobne energije
  • Praktična tehnika materijalizacije 
  • Iziskuje svega nekoliko minuta vašeg vremena
  • Primjenjiva uvijek i svugdje / zauvijek
  • Ove tehnike mjenjaju život u potpunosti

Blanka

Reiki terapeut,
Zagreb

Promjene koje ja osjecam ljudi oko mene vide A tek smo počeli. Veselim se nastavku rada. .

Pokrenite ovaj besplatan program te dovedite svoj život u stanje pozitive i uspjeha

  • Podignite svoju vibraciju te na taj način ostvarite stalni dotok blagoslova i obilja života.
  • Izgradite energiju i vibraciju vaše srčane čakre. Program zahvalnosti dovodi kvalitetnije energije i vibracije u vaš život.
  • Sretniji i uspješniji život. Recite DOSTA stanjima koja vas iznova vraćaju u osjećaj nemoći i slabosti.
  • Postanite dio naših  uspješnih polaznika koji su na ovaj način ostvarili svoje zacrtane snove i ciljeve!
  • Kroz 30 dana primate moje motivacijske poruke i upute koje vas iz dana u dan izgrađuju u energiji u vašem željenom smjeru.

OVAJ PROGRAM DOSTUPAN VAM JE JOŠ:

00
Dana
00
Sati
00
Minuta
00
Sekundi

Prijavite se

BESPLATNO

KLIKNI IZNAD NA SUBSCRIBE i svaki dan kroz 30 dana šaljem  vam 1 poruku na dan PUTEM FACEBOOKA sa uputama i vježbama za povećavanje energije zahvalnosti. 

Ne koristite Facebook? Klikni ispod i prijavi se putem maila


Kad radim tehniku zahvalnosti osjećam toplinu u srčanoj čakri i dobro se osjećam jer znam da radim nešto vrlo korisno za sebe. Odkad sam u procesu zahvalnosti primjećujem da sam počeo privlačiti obilja u svoj život.


Zlatibor Reiki majstor učitelj
Varaždin, Hrvatska


Tek sam na početku sa tehnikom zahvalnosti, a rezultati su bolji od planiranog. Zahvalim se na jednoj stvari koju imam, a dobijem pet, koje mi trebaju. S radosti u srcu nastavljam dalje. 


Milka - Reiki terapeut
Salzburg, Austrija

Sva prava na objavljene materijale su zadržana od strane Danijel Salijevića i Reiki Dojo škole te se ni na koji način ne mogu kopirati i koristiti u vlastite potrebe bez prethodne dozvole. Dozvoljeno je djeljenje na društvenim mrežama uz navedeni izvor i autore  ovog sadržaja.

>
Malcare WordPress Security