Priključite nam se

🌟 Active Reiki Day 🌟 

26.05.2024

Datum & Vrijeme:

26 Svibanj / 16:00 - 19:00

00
Dana
▪
 
00
Sati
▪
 
00
Minuta
▪
 
00
Sekundi

Završeno

Što ćete naučiti

Pridružite nam se na našem jedinstvenom reiki događaju i otvorite vrata novim mogućnostima za osobni rast i razumijevanje. Active Reiki Day Zagreb je radionica koja će vam omogućiti da se povežete s japanskom reiki praksom, naučite kako detektirati energiju i doživite grupne reiki tretmane u svojim rukama.

Trajanje radionice je tri sata, a uključuje i boravak u auri učitelja koji će vam pružiti dodatnu energiju i snagu za vaš osobni rast.

Ne propustite priliku da se povežete s unutarnjim mirom i harmonijom. Ovo je prvi od dva godišnja eventa ovog tipa, stoga rezervirajte svoje mjesto što prije!

Kontaktirajte nas putem poruke i osigurajte svoju ulaznicu za Active Reiki Day. Vidimo se uskoro! 🙏🌟

Kome je namjenjeno?

Ovaj događaj je idealan za sve koji traže unutarnji mir i žele se osloboditi stresa i tjeskobe. Kroz reiki tehniku i praksu, ovo je još lakše kroz svima izvedive tehnike i metode. Naši iskusni učitelji će vas voditi kroz praksu, pružiti vam korekcije i dodatne upute kako biste postigli najbolje rezultate.

Jedini preduvjet je da ste reiki praktičar, bez obzira na školu gdje ste učili.

Radionica bi uključivala:

  • japansku reiki praksu
  • rad sa detekcijom energije
  • odrađivanje grupnih reiki tretmana rukopolaganjem
  • Predviđeno trajanje cca 3 sata
  • Predviđena kotizacija 35€
  • Radionicu vodi Danijel Salijević

Trebate više informacija? Kliknite i pošaljite mail


Danijel je...

Internacionalni reiki majstor učitelj klasičnog Usui Shiki Ryoho reiki sistema i Karuna Ryu reiki sistema, autor, predavač, mentor i savjetnik. Kreator mnogih projekta poput Uspjeh se uči, Boja misli, Vrati osobnu moć.  Licencirani je učitelj joge te učitelj meditacije. Osnivač Reiki Dojo škole, Hikari Dojo CEO, Reiki Dojo Soke

Diljem svijeta priznat i cijenjen reiki majstor učitelj i autoritet na polju reikija, Učio od poznatih svjetskih majstora te osobno na izvoru reikija, kroz mnoge posjete u Japanu.

Saznaj više o Danijelu

>