19 ožujka

Tamjanom protiv korone

Premium, Premium probno

2  K omentara

Kažu da vrag bježi od tamjana. A s njim i bolest, nečistoća i nemir. Kako to iskoristiti kad je korona u pitanju, saznajte u ovom novom premium, ali zbog situacije u svijetu, danas, javnom videu.

Tamjan je oduvijek slovio kao sveta biljka (odnosno smola) koja se osim za pročišćavanje koristio u mnogim svakodnevnimsituacijama. Baš zbog toga bio je i jako vrijedan, pa čak i u rangu zlata. Nije tad ni čudo da je jedan od mudraca ovaj poklon odabrao za maloga Isusa.

Danas tamjan umiruje i omogućava našem tijelu i umu da utone u duboki spokoj i mir. Donosi sklad, harmoniju i podiže nas u vibraciji tijekom kađenja.

Na zdravstvenom planu, dobro djeluje na dišne putove, protiv kašlja, astme, alergija i bronhitisa. Ima povoljno djelovanje na kožu, pomlađuje je i uklanja akte, ožiljke isl.

Danas, kada korona plaši mnoge, tamjan je baš tu snažno sredstvo preventivnog djelovanja gdje olakšava disanje i pročišćuje dišne putove, ali i prostor u kojem živimo.

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Kako smiriti svoje misli

Koliko ste se zapetljali

Zašto i što

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Prijavi se na našu mailing listu!

Kopiranje bez dozvole, jedan je oblik krađe.

>
Malcare WordPress Security