Što je Karuna

Karuna ili Karuna Ryu reiki® možemo nazvati nadogradnjom na vaš rad s klasičnim Usui reikijem. Bez te baze, tih temelja sagrađenih na Usui reikiju, Karuna ne bi bila moguća, te se u svom radu s reikijem nadopunjuju kroz praktični rad . Uz vrlo kvalitetni rad na sebi, Karuna nam omogućuje i još usmjereniji, jači i kvalitetniji terapeutski rad na drugima. Simbolizira ga rad kroz srčanu čakru, sućutnost te razumijevanje – ljudi, duša i događaja.

Gdje ga koristimo

Karuna Ryu reiki® izuzetno je praktičan u iscjeljenju trauma, prošlosti, “nesreća iz davnina”. Pomaže vam odrediti prioritete, pronaći snagu te vratiti čvrstoću stajanja na zemlji. Osobno volim reći da Karuna iscjeljuje cijelu našu dušu, cijelo naše srce i cijelo naše biće.

Kako krenuti prema učenju

Kako biste postali karunist- praktičar Karuna Ryu reiki® jedini preduvjet jest da ste nosioci drugog stupnja Usui reikija za primanje 1. i 2. stupnja . Za 3, majstorski stupanj, potrebno vam je i majstorstvo u Usui reiki sistemu.

Osobno podučavam Karuna sistem već dugi niz godina. Učenje je jednostavno, brzo i vrlo dinamično. A same energije koje nas prate neopisivo su snažne i lijepe.

Svakako mi se javite i naučite reiki i sami

Sve informacije na 098 193 56 25

Shihan Danijel Salijević

Usui & Karuna Reiki® Master Teacher

Karuna Ryu reiki

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već više od 12 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

>
Malcare WordPress Security