• Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Udahni punim plućima – Program prestanka pušenja

Udahni punim plućima – Program prestanka pušenja

140.00

Prestanite pušiti uz podršku motivacijskih poruka, dnevnih uputa, 21 reiki tretmana na daljinu i SOS intervenciju u slučaju krize uz naš program za prestanak pušenja. Kroz program vas osobno riječju i energijom vodi Danijel Salijević, dugogodišnji reiki majstor učitelj.

Nema na zalihi

Ovaj program za prestanak pušenja pruža Vam podršku kroz motivacijske poruke, afirmacije i razgovore kakobi se osiguralo da budete podržani i motivirani tijekom procesa prestanka pušenja. 

Dnevne upute i smjernice dolaze vam svaki dan putem maila, ali su vam dostupne i putem web stranice kako bi se osiguralo da imate sve potrebne informacije i alate za uspješan prestanak pušenja na jednom mjestu.

Ovaj program također nudi 21 reiki tretman na daljinu u vrijednosti od 630 eura kako bi vam se očistio organizam i povećala snaga. Tri od tih tretmana bit će snažni karuna tretmani protiv ovisnosti koji će pomoći u borbi protiv ovisnosti o pušenju.

Biti ćete vođeni uputama iz dana u dan prema prestanku pušenja, a u slučaju krize, program nudi SOS intervenciju kako bi se osigurala podrška i pomoć u teškim trenucima.

Cijena programa iznosi 140 eura

>