• Home
  • /
  • Shop
  • /
  • Karuna Ryu reiki – učenički tečaj na daljinu

Karuna Ryu reiki – učenički tečaj na daljinu

400.00

Vrsta tečaja: Tečaj na daljinu

Ovaj tečaj će vam omogućiti da naučite sve o Karuna Ryu reiki sustavu, uključujući i benefite koje donosi 1. i 2. stupanj. Kroz tečaj ćete naučiti kako koristiti Karuna simbole i kako ih primijeniti u svakodnevnom životu. Također ćete naučiti kako se povezati s energijom Karuna reikija te kako ju koristiti za poboljšanje vašeg zdravlja i dobrobiti.

Tečaj uključuje predaju usklađenja (inicijaciju na daljinu), popratne materijale, upute za učenje na daljinu i podršku.

Karuna Ryu reiki 1 i 2 stupanj spada u napredniji, terapeutski reiki stil.

Ovaj tečaj će vam omogućiti da naučite sve o  Karuna Ryu reiki sustavu, uključujući ibenefite koje donosi 1. i 2. stupanj. Kroz tečaj ćete naučiti kako koristiti posebne simbole i kako ih primijeniti u svakodnevnom životu. Također ćete naučiti kako se povezati s Karuna energijom te kako ju koristiti za poboljšanje vašeg zdravlja i dobrobiti.

Kao Karuna Ryu praktičar, imat ćete priliku pomoći drugima u njihovom procesu iscjeljenja, a istovremeno i sami doživjeti duboko iscjeljenje. Ovaj tečaj je savršen za one koji žele unaprijediti svoje znanje o reiki sustavu i postati još iskusniji i spsobniji reiki terapeut.

I najbolje od svega, naš tečaj pokriva oba stupnja, tako da ćete istovremeno naučiti i 1. i 2. stupanj Karuna Ryu reikija

Karuna Ryu reiki tečaj uključuje

Video materijale PRIJE tečaja

Reiki tečaj . online audio/video materijali

Karuna 1 i Karuna 2 inicijacije – na daljinu

Popratne skripte

Certifikate o završenom tečaju

Pristup materijalima za učenje (60 dana od datuma tečaja)

Proširena podrška

30 minutni video poziv 1 na 1 (bonus)

>