Ovo su objave za PREMIUM članove

Kako osnažiti svoju energiju
Postoje tehnike koje vam mogu pomoći da osnažite svoju osobnu energiju. Bilo da radite rieki tretman ili podižete kvalitetu svoje energije, ove smjernice će vam pomoći da budete osnaženi i ukedno energetski pročišćeni.
Jesam li ja spreman za…
Jesam li ja spreman za raditi reiki? Jesam li spreman za raditi kao terapeut? O tome koliko i kada ste spremni, pričamo u novom premium videu.
Što je to reiki kutija
Jeste li ikada čuli za reiki kutiju? Što je to reiki kutija, saznajte u ovom novom premium videu.
Kako osnažiti svoju energiju
Postoje tehnike koje vam mogu pomoći da osnažite svoju osobnu energiju. Bilo da radite rieki tretman ili podižete kvalitetu svoje energije, ove smjernice će vam pomoći da budete osnaženi i ukedno energetski pročišćeni.
Jesam li ja spreman za…
Jesam li ja spreman za raditi reiki? Jesam li spreman za raditi kao terapeut? O tome koliko i kada ste spremni, pričamo u novom premium videu.
Što je to reiki kutija
Jeste li ikada čuli za reiki kutiju? Što je to reiki kutija, saznajte u ovom novom premium videu.
Što je to om
Zasigurno ste se susreli sa riječju OM. I vrlo vjerojatno ste i sami osjetili snagu OM vibracije. Zbog čega je toliko posebna, pričati ću u ovome videu.
Kako raditi kada ne znate što raditi
Jeste li ikada bili u situaciji da ne znate što raditi? Od kuda započeti? Kako ispravno postupiti? U današnjem videu pričamo kako raditi tretmane kada su nam nepoznanice nad glavom.
Kako se crta reiki znak
U ovom novom premium videu učimo crtati reiki znak. Naučite koje su razlike u crtanju istog a u izgledu različitog crtanja reiki znaka.
Energija zemlje
Koliko ste puta čuli da vam netko kaže da trebate energiju zemlje u svom životu? Energija zemlje doista je nešto[...]
Moć iz riječi
Moć iz riječi je nešto što često koristimo, a rijetko promislimo. U ovom novom premium videu, govorim koliko je bitno obratiti pažnju.
Snaga izmjene
Mnogo puta se pričalo o snazi izmjene. I ne govorim sada o principu energija za energiju već o načinima kako doista snaga izmjene može uz malo svijesti postati novi alat svakodnevnog rasta i rada na nama samima.
Pregled predavnja Subotica 2018
Ovo je pregled predavanja kako bih i na ovaj način svoja predavanja približio svima onima koji nisu u mogućnosti pohađati ista uživo.
Karuna simboli
Karuna je vrsta reikija koja je nadogradnja na klasični Usui reiki sistem. Baš kao i u klasičnom reikiju koriste se karuna simboli. Postoje 12 simbola i danas malo više pričamo o njima kroz ovaj novi premium video.
Iscjeljivanje prošlosti
Bilo pa prošlo. Jedna od čestih uzrečica. I teško da možemo to promijeniti. No kroz iscjeljivanje prošlosti reiki tehnikom, neke stvari možemo ublažiti.
Afirmacije i zamolbe
U reikiju, uspješnog samog tretmana može ovisiti i o dobro sročenoj namjeri. Tako ćemo u ovom današnjem članku razjasniti što su afirmacije i zamolbe te odgovoriti na neka vaša česta pitanja.
Kada nas očekivanja zaustave
Jesmo li doista neuspješni? Ili smo možda pokleknuli pred prevelikim planiranim zalogajem svojih, ili još gore, tuđih očekivanja. Kako se posložiti i organizirati, prićamo u ovom novom premium videu.
Divljanje emocija
Sreća, ljutnja, ljubav, mržnja, ushit, ispunjenost, praznina.. Samo neke od nama tako poznatih emocija. Susrećemo se svakoga trenutka našeg postojanja s njihovim utjecajem na nas same te je stoga bitno svoju svijest, učenje i proučavanje usmjeriti i na njihovom razumijevanju.
Energija iz mjesta moći
U ovom premium videu naučite što su to mjesta moći, gdje se nalaze i kako ih koristimo. Saznajte što možete i sami učiniti na takvom mjestu, ali kako i sami možete stvoriti svoje osobno mjesto moći.
Energetska bomba reikijem
Energetska bomba reikijem ciljano je usmjereni tretman koji se sastoji od nekoliko sesija. Kroz ovaj tretman tijelo se rapidno puni energijom i snagom te se na taj način osnažuje i potencira prema punoj funkcionalnosti
Promijeniti učitelja
Ponekad na našem osobnom putu promijeniti učitelja je ono što je potrebno da bismo rasli, razvijali se i krenuli dalje. Bez obzira dali je u pitanju potreba, želja ili nemate drugog izbora. No promijeniti učitelja nosi i dodatne promjene na energetskoj razini. i o tome ću pričati u današnjoj lekciji.
Kako koristiti i kombinirati reiki simbole
Kada se jednom dobiju simboli, potrebno je naučiti na koji način ih koristiti te na koje načine možemo kombinirati reiki simbole. Iako se ovo uči i na samom tečaju, ponekad nam ona bitna esencija promakne, pa stoga u ovom videu malo pričamo o ispravnom radu i kombinaciji s reiki simbolima
Kako ispravno učiti
U današnjoj lekciji fokus je na načinima na koje se može ispravno učiti. Pričati ću kako učiti uz majstora i kako učiti u vlastitom aranžmanu. Bilo da se radi o reikiju, meditacijama, afirmacijama ili nečem drugom što vas interesira.
Reiki majstori i višedimenzionalno djelovanje
Malo je poznato, no scene iz serijala filmova Iron Mana, s hologramskim prikazima, nešto su što u reikiju postoji još od vremena Mikao Usuia. Isto tako, snagom vizualizacije, koju u filmovima vidite kao  diobu ljudi
Što kada nas klijenti zafrkavaju
Jeste li bili u situaciji da ste sve dogovorili, isplanirali i pripremili za svog klijenta te da je tada došlo do situacije da klijent otkaže ili poželi mijenjati termin tretmana? Ponkead to neće biti problem, no što ako klijent an svoju ruku mijenja dogovor, od vas očekuje punu uslugu a njegov termin dolaska se možda zbog kašnjenja preklapa s idućim klijentom.
Karmička odrada
Prije ili kasnije, mnogi moji učenici se susretnu s pojmom karma i karmičke odrade. Tada se krenu preispitivati i istraživati što rezultira mnogim teorijama i još većom zbrkom
Pauza između tretmana i terapija
Već na tečaju prvog stupnja učimo koliko je potrebno pauzirati između dva energetska tretmana. U ovom premium videu, saznajte koliko je potrebno pauzirati između dvije terapije.
Kako radimo reiki tretman za ljubav
U današnjoj video lekciji, obraditi ćemo kako radimo reiki tretman za ljubav. Ovo je ujedno uz zdravlje jedna od najčešćim tematika kojima se ljudi otvaraju kroz svoj rad prema boljitku
Kako raditi uzemljenje
Uzemljenje je jedan od najstarijih načina liječenja. Prahistorijski čovjek je koristio zemlju da se oslobodi boli. Samim ležanjem na zemlji ili zakapanjem određenih dijelova tijela u zemlju činilo je da
Reiki i gripa
Mogu li reiki praktičari oboljeti jedn je od čestih pitanja koja dobivam. Pošto su i oni smao ljudi, odgovor je potvrdan. No cijeli proces u bolesti je kod njih drugačiji. I o tome ćemo danas pričati, sa fokusom na trenutačno aktualnu gripu.
Fast relax
U današnjoj lekciji, učimo kako savladati tehniku brzog opuštanja. Kroz već prethodno naučene i znane elemente opuštanja kroz meditaciju, sada učite kako tu tehniku
Zašto dijabetes radimo od stopala
Kada dugo podučavate poput mene, ponekad vam ona najjednostavnija pitanja i značenja promaknu u objašnjenju. Na ovo me je podsjetilo jedno pitanje koje sam zaprimio ovih dana a pitanje je vezano uz dijabetes.
Kako koristimo okidače
Danas ćemo pričati o tome kako baš princip djelovanja okidača možemo preokrenuti u vlastitu korist i izvući maksimum u određenim, možda čak i stresnim situacijama.
Dobrodošli u premium članstvo
Od srca vam želim dobrodošlicu u premium članstvo. Na ovim stranicama  možete pristupati svom premium sadržaju, naručiti svoj premium tretman[...]
Što su to okidači
Okidači su nešto što kada se aktivira, pokrene, stisne, izaziva određeni događaj ili niz događaja. Oni nas pokrenu da nešto učinimo, krenemo raditi ili nas isto tako i zaustavljaju.
Live#2: Reiki, meditacija i arkanđeli
Pregled Facebook LIVE eventa održanog 22.12.2017 na tematiki reiki, meditacija i arkanđeli.
Stvaramo zajedno
Promjene i unapređenja našeg rada dešava se kako bismo još lakše, kvalitetnije ili produktivnije stvarali, rasli i djelovali. Pozivam vas i kroz ovaj video na zajedništvo, na komunikaciju i međusobnu konverzaciju kroz naše nove projekte.
3 tehnike koje vole reiki
Reiki sam po sebi omogučava da unaprijedimo i druge tehnike. Koje to tehnike vole reiki i koje su top prakticirane tehnike kod reikista pogledajte u današnjem LIVE streamu
Rad sa klijentima
Postoje neke smjernice kojima se valja voditi u pronalasku istinskog uzroka problema sa kojim klijent dolazi. Znanje o istima omogućava vam da odradite kvalitetu terapiju uz ispravan pristup.
Što vas očekuje
Kako je samo brzo došao kraj godine. Nekako kao da sam jučer radio planove za ovu 2017tu. I polako smo došli u božićno ruho i sa svim tim reklamama u božićni ugođaj.
Meditacija sa Arielom
Nova meditacija u seriji rada sa Arkanđelima. Ovaj put družimo se sa arkanđelom Arielom te uživamo u njegovom iscjeljenju nađeg fokusa, volje i unutarnje snage.
Tajna knjiga znanja
Jeste li se susreli sa tajnom knjigom znanja? Jeste li i vi oni koji imaju jednu? Ne? Možda je vrijeme da saznate više o istoj kroz ovu novu premium lekciju.
Što kada duhovna bića postanu nepoželjna
Jeste li se ikada susretali sa duhovima? Koliko je svijet duhovnog prisutan u našem životu te što učiniti kada to ne želimo.
Energetsko personaliziranje
Jeste li ikada doživjeli da vam je netko uskratio dati određen predmet jer je on samo njegov? Jer ga samo on smije dirati?
Srce reikija – praktična primjena
Ova glazba je jedna od najomiljenijih kod reiki praktičara. Prvi je razlog tome što je duboko opuštajuća te zbog toga i idealna kao podloga kod rada
Kada bi me se pitalo
Da moram birati bilo koji smjer, a da nije reiki, saznajte u ovom videu što bi bio moj odabir
Meditacija sa Metatronom
Arkanđeo Metatron zaštitnik je indigo, kristalić djece te je zaštitnik i reikista kod rada sa energijama ili kod reiki tretmana .
Reiki i endokrini sustav
Reiki tretmanima možemo uvelike poboljšati stanje našeg endokrinog sustava. Kako tretirati i u kojoj mjeri saznajte u ovom, novom premium videu.
Kako uplesti kristal u mrežu
Ovaj video je jedan od rijetkih na mojim stranicama koji nisam ja snimio. Doista mislim da nema potrebe da snimam video o nečemu što je netko učinio i bolj i kvalitetnije.
Moć u vašem životu – pregled radionice
Pregled prvog u nizu od predavanja Vrati svoju moć, Danijel Salijevića
Napredne tehnike u reikiju
Napredne reiki tehnika i neka od tajnih učenja još uvijek su prisutni u učenju u mnogima, pa tako i u mojoj školi.
Meditacija Transformacije – Arkanđeo Jophiel
Kroz ovu meditaciju pokrenite energije i transformirajte svoj život u smjeru svojih želja i fokusa. Ovo je prva od arkanđeoskih meditacija u sklopu programa Vrati svoju moć.
Rad sa arkanđelima
Kako sam već i najavio, idućih tjedana i mjeseci, malo pomalo ćemo unutar premium članstva raditi, učiti, razvijati se i rasti uz i s arkanđelima i njihovom predivnom energijom. Ako ste oni od nestrpljivih, možete već sada potražiti arhanđeoska paket s
Mentalne reiki tehnike – praktični primjeri
Reiki u svom djelovanju kroz prvi stupanj kreće povećavati osobne mogućnosti kroz metodu rukopolaganja. No već i na prvom stupnju uče se neke mentalne reiki tehnike energetskog rada koje se u snazi svakim
Profesionalni terapeut
Ovog puta obrađujemo jedno od najtraženijih, a najmanje izricanim pitanjem vezano uz rad reikijem jest baš tematika vezana uz pojam profesionalni terapeut.
Meditacija: Anđeli – kako ih zagrliti
Ovo je vođena meditacija koja podučava kako raditi sa anđelima. Preslušajte, odradite i ponovite ako želite ispuniti sebe i svoju okolinu anđeoskom energijom i samim anđelima. Anđeli su uz vas svakog dana- sada je vrijeme da ih i osvjestite.
Epizoda #8: Tehnika svjetlosnog pročišćavanja
Tehnika svjetlosnog pročišćavanja je napredna tehnika osobnog rada koja nam omogućava lakši i brži kontakt i povezanost s našim vodičima
Emisija 5: Reiki načela – mantre majstora
Reiki načela su već često obrađena tematika. Danas ćemo ih aktivno koristiti poput mantre majstora kroz ovaj novi premium podcast.
U majstorstvu prema nama- 2 dio sa reiki majstorske radionice
Što donosi majstorski stupanj u djelovanju prema unutra prema nama samima i našem osobnom rastu.  Kako biste osjetili i dobili djelić uvida u majstorstvo reikija, odlučio sam podijeliti dio sa jedne od mojih majstorskih radionica .
U majstorstvu prema drugima – 1 dio sa reiki majstorske radionice
Što donosi majstorski stupanj u djelovanju prema van, u djelovanju prema učenicima i ljudima opčenito.  Kako biste osjetili i dobili djelić uvida u majstorstvo reikija, odlučio sam podijeliti dio sa jedne od mojih majstorskih radionica
Tehnika šaptanje tijelu
Ovo je jedna od tajnih i jako slabo poznatih tehnika tretiranja uz pomoć reikija ili drugih energetskih tehnika. Ipak, nekako je svima poznata i vjerojatno ste je i sami već prakticirani bez znanja o tome što zapravo radite.
Pitaj svog duhovnog vodiča
U ovome podcastu naučite ostvariiti kontakt sa duhovnim vodičem. Pripremite se za susret, pročistite i ostvarite kontakt kroz ovu vođenu meditaciju
Naše vodstvo ili naša mašta
U osobnom rastu  sa vodičima ili unutarnjim vodstvom, čest je slučaj da posumnajo u autentičnost vodtsva pa da crv sumnje (niže ja) krene uvjeravati da to samo izmišljamo. Kako to raspoznati ali kako se riješavati nižeg ja saznajte u ovom audio podcastu
Upoznavanje Sa Vodičima – prvi Kontakt
U ovom drugom dijelu našeg kratkog tečaja rada sa duhovnim vodičima, učimo kako stvoriti uvjete za kontaktiranje reiki vodiča.
Rad sa duhovnim vodičima
Tko su to duhovni vodiči te koliko vodiča imamo i što je njihova uloga. Naučite osnove vezane uz duhovne vodiče i saznajte njihove međusobne razlike te kako su nam dodjeljeni i od koga. 
Uvod i osnove u radu sa viskom
Visak je oduvjek bio dodatno pomagalo u svrhu lakšeg dijagnosticiranja situacija ali i kao fizički detektor energetskog rada i stanja. Koji su prvi koraci koje je potrebno učiniti u radu i kod nabave viska te koje stvari treba izbjegavati i paziti kod rada sa viskom obraditi ćemo u ovom uvodnom predavanju.  
Kako se zaštititi tehnikom zrcala
Radi se o tome da, kroz ovu vježbu li akciju zaštite, vi ne unosite svoju energiju u zbivanje ili u ono što će se dogoditi nekome ako vas napadne ili ugrozi. I ovdje govorim o svim događajima koji su loši po nas uključujući i negativne utjecaje okoline..
Meditacija kristalne snage
Kroz ovu meditaciju raditi ćete i potencirati ćete kristalnu snagu. Meditacija kristalne snage duboko je iscjeljujuća pa ne zaboravite pripremiti uvjete za što kvalitetnjom meditacijom
Aura i kako je detektirati rukom
Aura je naše energetsko polje koje danas uz malo znanja i vježbe možemo i osjetiti, dodirnuti ali i vidjeti. Oni senzibilniji sposobni su vidjeti i posvjedočiti  o obliku i boji same aure.  U ovom premium videu donosimo vam dio s naše radionice gdje su sudionici uspješno uvježbali gledati auru, dotaknuti auru ali i
Čišćenje i energiziranje reikijem
Kako čistiti, puniti i energizirati kristale i predmete reikijem saznajte u ovom, novom, premium videu.  Sam proces rada je vrlo jednostavan uz reiki energiju.
Reiki tretmani kod učenja
U ovoj lekciji naučite kako uz pomoć reikija možete tretirati i programirati sve aspekte vezane uz učenje. Tako ćemo obraditi metode osnaživanja kod učenja, metode kvalitetnijeg i boljeg učenja kao i metode programiranja za vrijeme samih testova ili ispitivanja.
Moji mali dnevni rituali
Vrlo često ljudi požele znati kako njihov učitelj odrađuje sebi tretmane, koje su njegove navike i što on to radi drugačije. I mene je uvijek to zaintrigiralo vezano uz mog učitelja.
Kako se čisti aura
Tijekom kontakta s drugim ljudima, naše energetsko polje zvano aura dolazi u kontakt i s njihovim energijama te je vrlo vjerojatno kako ste u tom kontaktu nešto nesvjesno preuzeli i zalijepili nešto na svoju auru.
Akasha zapisi
Prenosim vam osnovne tekstove o Akasha zapisima i u prilogu vam je dostupna moja vođena meditacija pristupanja tim zapisima. Možda vam meditacija neće biti lagana ili ćete zaspati- to znači da još niste spremni - ali budite uporni.
Zlatna kugla svijesti
Zlatna kugla svijesti - meditacija fokusa i obnavljanja energije kroz pristup izvoru i njegovoj snazi.
Reiki tuš
Tehnika "Reiki tuš" za brzinsko punjenje baterija reiki energijom kada nismo u mogućnosti odraditi normalni tretman reikijem.
Iscjeljenje osvještenih trauma i problema iz prošlosti
Kada kroz meditaciju, regresiju ili neku drugi radionicu osvijestite određenu traumu ili problem vezan uz vašu prošlost, tada je vrijeme da koristite svoje znanje kako biste iscijelili taj događaj.
Arkanđeoska meditacija
Ovo arkanđeoska meditacija, jedna je koja svojom tematikom uči kako, te stvara uvjete, da promijenite svoj život uz pomoć novih alata i novih saveznika. Isto tako, nakon ove meditacije, osoba koja je meditira ima aktiviranu pomoć arkanđela kroz cijeli život.
Tehnika ljubičastog plamena
Tehniku ljubičastog plamena radimo kada smo pod negativnim utjecajima okoline, pod stresom ili u životnoj opasnosti. Možemo je primijeniti samo na sebi, na bliskom ljudima, na objektu i svim ljudima unutar njega. Kako na sebi, ta tehnika se može odraditi i na drugima.
Kanaliziranje
Kanaliziranje je čin kroz koji senzibilna osoba ( medij ) u stanju meditacije, povezanosti ili transa , prima informacije ili prenosi energiju od strane duhovnih bića.
Vrtanja simbola po čakrama
Vrtnja simbola po čakrama je vrlo jednostavna vježba za osvježavanje i korekciju rada čakri. Izuzetno brzo vaše čakre će djelovati[...]
Tehnika podizanja hare
Tehnika podizanje hare -   energetska je tehnika kojom spajamo energije Zemlje s energijama Univerzuma u samom našem tijelu. Rezultat je pronalazak naše svrhe i puta na podsvjesnoj razini te usklađivanje nas s tom istom svrhom.
Kidanje veza
Kidanje veza kvalitetan je način da resetiramo naše odnose, konekcije i utjecaje sa osobama koje su nam drage i sa kojima želimo ili trebamo mirnu i kvalitetnu konverzaciju. Idealan i bezbolan način da riješimo svoje probleme od nakupljenih nezdravih odnosa te na taj način stvorimo bijeli neispisan list papira - novi početak
Vrt i iscjeljenje djeteta u nama
Kroz ovu meditaciju spajamo vas s djetetom u vama. To dijete ste vi. Vrlo često zaboravljeno, uplašeno i samo. Kroz ovu meditaciju, vi postajete djetetov zaštitnik.
Meditacija upoznavanja vodiča
U ovoj meditaciji vas pozivam da pokušate uspostaviti ili obnoviti vezu sa svojim duhovnim ( ili reiki ) vodičem. Ukoliko vam je ovo prvi pokušaj uspostavljanja kontakta ovog tipa, predlažem vam da prvo pokušate utvrditi kojem tipu osobe pripadate.   Pri tome mislim na pripadnost vizualnom, audio ili empatijskom tipu.
Energetsko čišćenje prostora
Energetsko čišćenje prostora radi se nakon svakog većeg zahvata čišćenja , bojanja, premještaja namještaja ( posebice ormara i kreveta ), pri useljenju u novu kuću ili novi prostor, posebice ako ste podstanar te je netko boravio u tom prostoru prije vas.

Želite više informacija o premium članstvu?


Upišite podatke u formu desno i šaljemo vam upute o Premium članstvu

Sva prava zaštićena  2018 Danijel Salijević & Reiki Dojo

X