6 ožujka

Lakše učenje i rad

0  komentara

Neke stvari možemo odrađivati u hodu, no postoji vrijeme kada trebamo postati ozbiljniji. Posebno ukoliko je posao u pitanju.

Ovo je prvi video u našem novom serijalu "Posao uz reiki" u kojem nećete samo učiti kako reiki koristiti za bolji posao i poslovnu, pa i financijsku, situaciju. Ovaj serijal pomoći će vam kroz savjete, upute i ideje kako da radite reiki kao posao.

Znam, mnogi će se namrštiti na pomisao da je reiki posao i odgovor je NIJE. Reiki nikada nije posao. No možemo profesionalno raditi podučavajući kao reiki učitelj ili radeći tretmane kao reiki terapeut.

Profesionalni pristup i uvidi omogućiti će vam da ono što radite uradite kako spada. S rezultatima

U današnjoj epizodi govorim o jednoj stvari koja je u početku u redu, ali kod ozbiljnijeg rada, nešto što treba brzo zamjeniti boljim rješenjem - danas govorim o radu preko mobitela.

Reiki možete raditi na daljinu. Mnogi od vas to i tako i rade. I to kada bi laik okarakterizirao bio bi zo za njega "online rad od kuće". Takav rad od kuće, trebamo baš tako shvatiti. 

A možemo li raditi bez alata? Koliko kvalitetno? Kako dugo?

Vrijeme je da postavite novi cilj, vrijeme je da podignete kvalitetu kako učite i radite - vrijeme je da u svoje planove stavite nabavu laptopa.

Linkovi

Kako bih vam olakšao traženje, evo prijedloga dva laptopa
i nekoliko dućana


Za Hrvatsku - Prijedlog laptopa - Dućani - Links , HG Spot
Za Srbiju -  Prijedlog laptopa - Dućan

O autoru 

Danijel Salijević

Danijel Salijević, internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već 15 godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Moglo bi vas zanimati

Reiki tretman na daljinu – Put uz reiki

13 načina naše prakse

Osobni reiki put

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

I u 2021. uz
Reiki Dojo Centar


Prijavi se na našu mailing listu za 2021. godinu

>
X
Malcare WordPress Security