Izjava o odgovornosti – Privacy Policy

Što donosi GDPR regulativa u Reiki Dojo

Izjava o odgovornosti – Privacy Policy


Reiki Dojo ne snosi odgovornost za nestručno, neupućeno ili nesavjesno korištenje tehnika, informacija ili znanja koja su prikupljena sa ovih stranica.

Ideje i tehnike opisane na ovoj web stranici su za studente odnosno učenike reikija i namjenjene su kao dodatan materijal unutar Reiki Dojo nastavnog programa.

Materijali  nisu namjeravali biti neovisni vodiči za samoiscjeljenje ili učenje reikija. Ako imate problematično zdravstveno stanje i namjeravate koristiti Reiki, učinite to pod nadzorom ovlaštenog liječnika ili drugog zdravstvenog djelatnika

Reiki nije zamjena za liječničku pomoć već je alternativna i dodatna metoda samopomoći.

Uvijek se na prvom mjestu javite svom liječniku

Autorska prava i informacije o zaštitnom znaku


Članci i umjetnička djela na ovoj web stranici su zaštićena autorska prava i zaštićena imovina Danijel Salijevića, Reiki Dojo Hrvatska i drugih. Niti jedan dio članaka ili autorskih ili umjetničkih djela ne smije se reproducirati ni na koji način ni u bilo kojem obliku bez pismenog dopuštenja, osim kratkih citata iz članaka , recenzijama ili objavama na društvenim mrežama uz izričiti navod autora samog teksta ili stranice sa kojih je tekst , slika ili drugi materijal preuzet . Dopuštenje obično nije teško primiti za korištenje dijela članka, ali zahtijevamo da najprije zatražite i dobijete dopuštenje. Također tražimo da nam dajete zasluge i navedete izvor tako da navedete www.reiki-dojo.net kao izvor. Imajte na umu da na našoj besplatnoj stranici za preuzimanje postoji nekoliko članaka koji se mogu reproducirati u cijelosti. Što se tiče upotrebe naših članaka na drugim web stranicama, obično ne dajemo dopuštenje da se cijeli članci stave na druge web stranice ili na društvene mreže, već umjesto toga preporučujemo da kratko napišete članak na svojoj web stranici, a zatim izravno povežete s člankom na našim stranicama.

Pravila o privatnosti

Ova nova pravila o privatnosti  na snazi su od 25. svibnja 2018. godine


Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu. Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Ono što ovo pravilo pokriva
 
Vaša je privatnost važna za nas, a time i transparentnost o tome kako prikupljamo, upotrebljavamo i dijelimo informacije o vama. Ta vam je pravila nastojala pomoći da razumijete:
 
Koje podatke prikupljamo o vama
Kako upotrebljavamo podatke koje prikupljamo
Kako dijelimo podatke koje prikupljamo
Kako pohraniti i čuvati podatke koje prikupljamo
Kako pristupiti i pratiti vaše podatke
Kako prenijeti informacije koje prikupljamo na međunarodnoj razini
Ostale važne informacije o privatnosti
 
Ova Pravila o privatnosti pokrivaju informacije koje prikupljamo o vama kada koristite naše proizvode ili usluge ili na neki drugi način komunicirate s Reiki Dojo (na primjer, pohađate Reki Dojo događanja), osim ako se ne prikazuju druga pravila o privatnosti. Ta pravila također objašnjavaju vaše izbore o tome kako upotrebljavamo informacije o vama. Vaši izbori uključuju kako se boriti s određenim informacijama o vama i kako možete pristupiti i ažurirati određene informacije o vama. Ako se ne slažete s ovim pravilima, nemojte pristupati niti upotrebljavati naše Usluge niti komunicirati s bilo kojim drugim aspektom naše tvrtke.
 
Kada se odnosi na ovo pravilo u “Reiki Dojo”, “nas” ili “nas” znači Reiki Dojo., Koji upravlja informacijama koje Reiki Dojo prikuplja prilikom korištenja Usluge. Reiki Dojo također posjeduje i upravlja s nekoliko web stranica te nudi usluge povezane s njima, kao što je podrška. Za sve ove proizvode, zajedno s ostalim uslugama i web stranicama, nazivamo “Usluge” u ovom pravilu.

Koje podatke prikupljamo o vama

Prikupljamo informacije o vama kada nam ih dostavite, kada koristite naše Usluge i kada nam ih drugi izvori pružaju, kao što je opisano u daljnjem tekstu.

Informacije koje nam dajete

Prikupljamo informacije o vama kada ih unesete u forme ili ih na drugi način pružite izravno nama.

Račun i podaci o profilu:

prikupljamo informacije o vama kada se registrirate za račun, izradite ili izmijenite svoj profil, postavite postavke, prijavite se ili kupite putem Usluga. Na primjer, navedete podatke za kontakt i, u nekim slučajevima, podatke o lokaciji kada se registrirate za Usluge. Imate i mogućnost dodavanja fotografije profila, bio i drugih pojedinosti u podatke o vašem profilu koji će biti prikazani u našim uslugama. Prilikom odabira postavki unutar Usluga pratimo vaše postavke.

Sadržaj koji pružate putem naših web stranica:

Usluge uključuju i naše web stranice koje posjeduju ili kojima upravlja. Prikupljamo i drugi sadržaj koji pošaljete na te web stranice, koji uključuju društvene medije ili društvene web stranice koje upravljaju nama. Na primjer, pružate nam sadržaj kada dajete povratne informacije ili kada sudjelujete u bilo kojoj interaktivnoj značajki, anketama, natjecanjima, promocijama, nagradnim igrama, aktivnostima ili događajima.

Informacije koje pružate putem naših kanala za podršku:

Usluge također uključuju korisničku podršku, gdje možete odabrati slanje informacija o problemu s kojim se suočavate s Uslugom. Bez obzira jeste li se sami nazvali tehničkim kontaktom, otvorite formu ili krticu za podršku, izravno razgovarajte s nekim od naših predstavnika ili se na drugi način bavite našim timom za podršku, od vas će se tražiti da unesete podatke o kontaktima, sažetak problema koji se pojavljuju te sve ostale dokumentacije, snimke zaslona ili podataka koji bi vam pomogli u rješavanju problema.

Podaci o plaćanju:

Ne prikupljamo podatke o plaćanju i ne pohranjujemo podatke o plaćanju direktno u baze podataka. Eventualna plaćanja moguća su putem usluga treće strane (PayPal npr) koji u tom slučaju u skladu s Pravilima Privatnosti i uvjetima poslovanja prikuplja podatke i evidenciju naplate, uključujući osnovne podatke identifikacije vas kao kupca.
(Information we collect automatically when you use the Services)
Informacije koje prikupljamo automatski kada koristite Usluge
 
Prikupljamo informacije o vama kada koristite naše Usluge, uključujući pregledavanje naših web stranica i poduzimanje određenih radnji unutar Usluga.
 
Vaša upotreba Usluga: Pratimo određene informacije o vama kada posjetite i stupite u interakciju s bilo kojom od naših usluga. Te informacije uključuju značajke koje koristite; podatke za tretmane koje dostavljate; često korišteni pojmovi za pretraživanje.
Informacije o uređaju i vezi: prikupljamo informacije o vašem računalu, telefonu, tabletu ili drugim uređajima koje upotrebljavate za pristup Uslugama. Također prikupljamo podatke putem vašeg uređaja o vašem operativnom sustavu, vrsti preglednika, IP adresi, URL-ovima stranica za preusmjeravanje / izlaza. Koristimo vašu IP adresu i / ili željenu zemlju kako bismo približili vašu lokaciju kako bismo vam pružili bolji doživljaj usluge. Koliko se ovih informacija prikupljaju ovisi o vrsti i postavkama uređaja koji upotrebljavate za pristup Uslugama.
Kolačići i ostale tehnologije praćenja: Reiki Dojo i partneri treće strane, kao što su partneri za oglašavanje i analitiku, upotrebljavaju kolačiće i druge tehnologije praćenja (npr. Google Analitics , Facebook Pixel i pikseli) kako bi pružili funkcionalnost i prepoznali vas na različitim uslugama i uređaji. Više informacija potražite u našoj obavijesti o kolačićima i praćenju 3 koja sadrži informacije o tome kako kontrolirati ili isključiti te kolačiće i tehnologije praćenja.

Informacije koje primamo od drugih izvora

Mi primamo informacije o vama od drugih korisnika usluga, od usluga trećih strana te od naših partnera i partnera.
 
Ostale usluge koje povezujete s vašim računom: primamo informacije o vama kada vi omogućuju aplikacije trećih strana ili integriraju ili povezuju uslugu treće strane s našim uslugama. Na primjer, ako izradite račun ili se prijavite u Usluge pomoću Google vjerodajnica, primamo vaše ime i adresu e-pošte prema dopuštenim postavkama vašeg Google profila kako bismo vas autorizirali. Informacije koje primimo prilikom povezivanja ili integracije naših usluga s uslugom treće strane ovisi o postavkama, dozvolama i pravilima o privatnosti koje kontrolira ta usluga treće strane. Uvijek biste trebali provjeravati postavke privatnosti i obavijesti u tim uslugama trećih strana kako biste saznali koje nam se informacije mogu otkriti ili dijeliti s našim Uslugama.
 
Reiki Dojo Partneri: Radimo s globalnom mrežom partnera koji pružaju konzultacije, implementaciju, obuku i ostale usluge oko naših proizvoda.4 Neki od tih partnera također nam pomažu da plasiramo i promoviramo svoje proizvode, generirate ponude za nas i ponudimo naše proizvode.
 
Ostali partneri: primamo informacije o vama i vašim aktivnostima na i izvan usluge od partnera treće strane, kao što su partneri za oglašavanje i istraživanje tržišta koji nam daju informacije o vašem interesu i angažmanu naših usluga i mrežnih oglasa.

Kako upotrebljavamo podatke koje prikupljamo

Način korištenja informacija koje prikupljamo ovisi dijelom o Uslugama koje upotrebljavate, o načinu na koji ih upotrebljavate i o svim preferencijama koje ste nam priopćili. U nastavku su navedene specifične svrhe za koje koristimo informacije koje prikupljamo o vama.
 
Da biste pružili Usluge i prilagodili svoje iskustvo: Mi koristimo informacije o vama kako bismo Vam pružili Usluge, uključujući autentičnost vas kada se prijavite, pružate korisničku podršku i radite i održavate Usluge.
Za istraživanje i razvoj: Uvijek tražimo načine kako bismo usluge učinili pametnijim, bržim, sigurnijim, integriranijim i korisnijim za Vas. Koristimo kolektivna saznanja o načinu na koji korisnici upotrebljavaju naše Usluge i povratne informacije koje nam izravno pružaju kako bi otklonili poteškoće i identificirali trendove, uporabu, obrasce aktivnosti i područja za integraciju i poboljšanje Usluga. Također testiramo i analiziramo određene nove značajke s nekim korisnicima prije nego što valjane sve korisnike.
Da biste komunicirali s vama o Uslugama, koristimo Vaše kontakt podatke za slanje transakcijskih komunikacija putem e-pošte i unutar Usluga,  pretplatu na vaše komentare, pitanja i zahtjeve, pružanje korisničke podrške i slanje tehničke obavijesti, ažuriranja, sigurnosnih upozorenja i administrativnih poruka. Ovisno o vašim postavkama, šaljemo Vam obavijesti e-poštom kada vi komunicirate u Uslugama. Također pružamo prilagođene komunikacije na temelju vaše aktivnosti i interakcija s nama. Na primjer, određene radnje koje izvršite u Usluzi mogu automatski pokrenuti značajku ili prijedlog aplikacije treće strane unutar Usluga koje bi olakšale taj zadatak. Ove komunikacije dio su Usluga i u većini slučajeva ne možete ih isključiti. Ako je opcija isključivanja dostupna, tu ćete opciju pronaći u samoj komunikaciji ili u postavkama računa.
Tržište, promicanje i privlačenje angažmana s uslugama: Mi koristimo Vaše kontakt podatke i informacije o načinu na koji koristite Usluge za slanje promotivnih priopćenja koje bi mogle biti od posebnog interesa za vas, uključujući e-poštu, web stranice, kao i na platformama kao što su Facebook i Google. Ove komunikacije usmjerene su na privlačenje angažmana i maksimiziranje onoga što izlazite iz Usluga, uključujući informacije o novim značajkama, zahtjevima ankete, biltenima i događajima za koje mislimo da bi vam mogli biti od interesa. Mi također komuniciramo s vama o novim proizvodima, promocijama i natječajima. Možete kontrolirati primate li ove komunikacije kao što je opisano u nastavku u odjeljku “Isključivanje komunikacija”.
Korisnička podrška: Vaše informacije koristimo za rješavanje tehničkih problema s kojima se susrećete, za odgovor na vaše zahtjeve za pomoć i za popravak i poboljšavanje Usluga.
Za sigurnost: upotrebljavamo informacije o vama i vašoj upotrebi usluge kako bismo potvrdili račune i aktivnosti, pratili sumnjive ili lažne aktivnosti i utvrdili kršenje pravila usluge.
Zaštita naših legitimnih poslovnih interesa i zakonskih prava: Ako to zakonski zahtijevamo ili gdje smatramo da je potrebno zaštititi svoja zakonska prava, interese i interese drugih, mi koristimo informacije o vama u vezi s pravnim zahtjevima, usklađenosti, zakonodavnim i revizijske funkcije i objavljivanja u svezi sa stjecanjem, spajanjem ili prodajom poslovanja.
S vašim pristankom: Mi koristimo informacije o vama gdje ste nam dali pristanak da to učinite za određenu svrhu koja nije gore navedena. Na primjer, možemo objaviti svjedočanstva ili istaknute korisničke priče za promociju Usluga, uz vaše dopuštenje.
Pravne osnove za obradu (za korisnike EEA-a): Ako ste pojedinac u Europskom ekonomskom prostoru (EEA), mi prikupljamo i obrađujemo samo vaše podatke ako imamo zakonske baze za to sukladno važećim zakonima EU. Pravne osnove ovise o Uslugama koje upotrebljavate i načinu na koji ih upotrebljavate. To znači da prikupljamo i upotrebljavamo vaše podatke samo ako:
 
Potrebno nam je da vam pružimo Usluge, uključujući Usluge, pružanje korisničke podrške i personalizirane značajke te za zaštitu sigurnosti i sigurnosti Usluga;
Zadovoljava legitiman interes (koji se ne nadilazi vaše interese zaštite podataka), kao što je istraživanje i razvoj, tržište i promicanje Usluga i zaštita naših zakonskih prava i interesa;
Dajete nam suglasnost da to učinimo za određenu svrhu; ili
Moramo obraditi vaše podatke kako bi bili u skladu sa zakonskom obvezom.
 

Ako ste pristali na naše korištenje informacija o vama u određenu svrhu, imate pravo predomisliti se u bilo kojem trenutku, ali to neće utjecati na obradu koja se već dogodila. Gdje upotrebljavamo vaše podatke jer mi ili treća strana (npr. Vaš poslodavac) imaju legitiman interes za to, imate pravo prigovora na tu upotrebu, iako u nekim slučajevima to može značiti da više ne upotrebljavate Usluge.


Kako pohranjujemo i čuvamo podatke koje prikupljamo

Pohrana podataka i sigurnost

Koristimo pružatelje usluga hostinga podataka u Republici Hrvatskoj da ugostimo prikupljene podatke i koristimo tehničke mjere kako bismo osigurali vaše podatke. Dok implementiramo sigurnosne mjere namijenjene za zaštitu vaših podataka, nikakav sigurnosni sustav nije neprobojan i zbog inherentne prirode Interneta ne možemo jamčiti da su podaci, tijekom prijenosa preko Interneta ili pohranjeni na našim sustavima ili na drugi način u našoj skrbi, apsolutno siguran od upada od strane drugih. Na to ćemo odgovoriti u razumnom vremenskom roku.

Koliko dugo čuvamo podatke

Koliko dugo zadržavamo informacije koje prikupljamo o vama ovisi o vrsti informacija, kao što je opisano u nastavku. Nakon tog vremena, izbrisat ćemo ili anonimizirati vaše podatke ili, ako to nije moguće (na primjer, jer su podaci pohranjeni u sigurnosnim arhivama), sigurno ćemo pohraniti vaše podatke i izolirati ih iz bilo koje daljnje upotrebe dok se ne bude moguće brisanje. Neaktivni računi se čuvaju 2 godina prije brisanja iz baze podataka.

Podaci o računu: zadržavamo podatke o računu sve dok ne izbrišete račun. Također zadržavamo neke vaše podatke kako bismo bili u skladu s našim zakonskim obvezama, kako bismo riješili sporove, provodili naše sporazume, podržali poslovanje i nastavili razvijati i poboljšati naše usluge. Tamo gdje zadržavamo podatke za poboljšanje i razvoj usluga, poduzimamo korake kako bismo uklonili informacije koje vas izravno prepoznaju, a mi koristimo samo informacije da bismo otkrili kolektivne uvide o upotrebi naših usluga, a ne da analiziramo osobne osobine o vama.
Zadržavamo knjigovodstvene informacije i podatke o vama u skladu sa važećim zakonima i oni ne mogu biti predmet brisanja do isteka zakonske obveze čuvanja istih.
Informacije koje dijelite u Uslugama: Ako je vaš račun deaktiviran ili onemogućen, neke od vaših podataka i sadržaj koji ste pružili ostat će kako bi članovima vašeg tima ili drugim korisnicima omogućio potpunu upotrebu Usluga. Na primjer, nastavljamo prikazivati komentare i sadržaj koji ste naveli u zajednice ili kartice.
Upravljani računi: Ako vam Usluge postanu dostupne putem organizacije (npr., Vašeg poslodavca), zadržavamo vaše podatke koliko god traži administrator vašeg računa. Više informacija potražite u gornjem odjeljku “Upravljani računi i administratori”.
Informacije o marketingu: ako ste od nas odabrali primanje marketinških poruka e-pošte, zadržavamo informacije o vašim marketinškim postavkama, osim ako nam ne zatraži da ih izbrišemo. Mi zadržavamo informacije dobivene iz kolačića i drugih tehnologija praćenja u razumnom vremenskom razdoblju od datuma nastanka takvih informacija.

Kako pristupiti i nadzirati vaše podatke

Imate određene izbore koji su vam dostupni kada je riječ o vašim podacima. U nastavku je sažetak onih izbora, kako ih ostvariti i sva ograničenja. Na to ćemo odgovoriti u razumnom vremenskom roku.

Vaši izbori:

Imate pravo tražiti kopiju vaših podataka, prigovoriti našoj upotrebi vaših podataka (uključujući i za marketinške svrhe), zatražiti brisanje ili ograničavanje vaših podataka ili zatražiti vaše podatke u strukturiranom elektroničkom obliku. U nastavku opisujemo alate i procese za izradu tih zahtjeva. Možete izvršiti neke od izbora prijavljivanjem u Usluge i korištenjem postavki dostupnih u Uslugama ili računu. Tamo gdje vam administratori upravljaju Uslugama (vidi “Obavijest do krajnjih korisnika”), možda ćete se morati obratiti administratoru kako biste prvo pomogli svojim zahtjevima. Za sve ostale zahtjeve možete nas kontaktirati kako je navedeno u odjeljku Kontaktirajte nas u nastavku da biste zatražili pomoć.

Vaš zahtjev i izbori mogu biti ograničeni u određenim slučajevima: na primjer, ako ispunjavanje zahtjeva otkriva informacije o drugoj osobi ili ako zatražite da izbrišete informacije koje smo mi ili vaš administrator dopušteni zakonom ili ako ih držimo zadovoljavajući legitimni interesi. Ako ste nas zamolili da dijelimo podatke s trećim stranama, morat ćete izravno kontaktirati te davatelje usluga treće strane kako biste izbrisali ili na drugi način ograničili svoje podatke. Ako imate neriješenih zabrinutosti, možda imate pravo žalbe tijelu za zaštitu podataka u zemlji u kojoj živite, gdje radite ili gdje smatrate da su vaša prava povrijeđena.

Pristup i ažuriranje podataka: Naše usluge i srodna dokumentacija vam omogućuju pristup i ažuriranje određenih informacija o vama unutar Usluge. Na primjer, možete pristupiti informacijama o profilu s vašeg računa i tražiti sadržaj koji sadrži informacije o vama koristeći ključne riječi pretraživanja u usluzi. Informacije profila možete ažurirati u postavkama profila i mijenjati sadržaj koji sadrži informacije o vama pomoću alata za uređivanje povezane s tim sadržajem.

Deaktivirajte članstvo u odboru, timu ili poduzeću: vi ili administrator možete deaktivirati pristup zajednici, timu ili tvrtki. Ako možete deaktivirati vlastiti pristup, ona vam je dostupna u postavkama računa. U suprotnom, obratite se svom administratoru. Ako ste administrator i ne možete deaktivirati račun putem postavki administratora, kontaktirajte Reiki Dojo podršku.

Izbrišite svoje podatke: Naše usluge i srodna dokumentacija vam omogućuju brisanje određenih podataka o vama iz usluge. Na primjer, možete ukloniti sadržaj koji sadrži informacije o vama koristeći ključne riječi za pretraživanje i alate za uređivanje povezane s tim sadržajem i možete ukloniti određene podatke profila unutar postavki profila. Imajte na umu, međutim, da ćemo možda morati zadržati određene podatke radi očuvanja evidencija, ispunjavanja transakcija ili ispunjavanja naših zakonskih obveza.
Zatražite da prestanemo upotrebljavati vaše podatke: u nekim ćete slučajevima možda zatražiti da prestanemo pristupiti, pohranjivati, upotrebljavati i na drugi način obrađivati vaše podatke ako smatrate da nemamo odgovarajuća prava za to. Na primjer, ako smatrate da vam je račun za usluge izrađen bez vašeg dopuštenja ili ako više niste aktivni korisnik, možete zatražiti da izbrišemo vaš račun kako je predviđeno ovim pravilima. Tamo gdje ste nam dali pristanak da koristimo vaše podatke u ograničenoj svrsi, možete nas kontaktirati kako bismo uklonili taj pristanak, ali to neće utjecati na obradu koja se već dogodila u to vrijeme. Također se možete isključiti iz naše upotrebe vaših podataka u marketinške svrhe tako da nas kontaktirate, kako je dolje navedeno. Kada izvršite takve zahtjeve, možda ćemo trebati vremena da istražite i olakšate vaš zahtjev. Ako dođe do kašnjenja ili spora o tome imamo li pravo na nastavak upotrebe vaših podataka, ograničit ćemo daljnju upotrebu vaših podataka sve dok se zahtjev ne poštuje ili se spor riješi, pod uvjetom da vaš administrator ne prigovori (gdje je to primjenjivo) , Ako se suprotstavite informacijama o vašoj dijeljenju s aplikacijom treće strane, molimo vas da ne koristite naše stranice i usluge.
Isključivanje komunikacija: možete isključiti primanje promotivnih komunikacija od nas putem veze odjaviti se u svakoj e-pošti, ažurirati postavke e-pošte unutar izbornika postavki usluge Usluga ili tako da nas kontaktirate kako je navedeno u nastavku kako bismo vaši podaci za kontakt uklonjeni iz naše promotivni popis e-pošte ili registracijska baza podataka. Čak i nakon što isključite primanje promotivnih poruka od nas, nastavit ćete primati transakcijske poruke od nas u vezi s našim uslugama. Možete isključiti neke poruke obavijesti u postavkama računa. Napominjemo da ćete i dalje primati općenite oglase trećih strana.

Isključite Kontrole kolačića: relevantne kontrole kolačića na temelju preglednika opisane su u našoj obavijesti o kolačićima i praćenju.
Pošalji “Ne pratite” signale: Neki su preglednici uključili značajke “Ne pratite” (DNT) koje mogu slati signal web-lokacijama koje posjećujete, što znači da ne želite pratiti. Budući da još uvijek nema zajedničkog razumijevanja kako protumačiti DNT signal, naše usluge trenutno ne reagiraju na DNT signale preglednika. Možete upotrijebiti niz drugih alata koje pružamo kako bismo kontrolirali prikupljanje i upotrebu podataka, uključujući mogućnost isključivanja od primanja marketinga od nas, kako je gore opisano.
Prenosivost podataka: Prijenos podataka je sposobnost dobivanja nekih vaših podataka u obliku koji se može premjestiti s jednog davatelja usluga u drugu (primjerice, kada prenesete svoj broj mobilnog telefona na drugi prijevoznik). Ovisno o kontekstu, to se odnosi na neke vaše podatke, ali ne i na sve vaše podatke. Ako to zatražite, pružit ćemo vam elektronsku datoteku osnovnih podataka o računu i informacije koje ste stvorili na prostorima pod vašim vlastitim nadzorom, poput vaših zajednica.

Ostale važne informacije o privatnosti
Obavijest krajnjim korisnicima

Naši su proizvodi namijenjeni osobnoj upotrebi te možete zatražili ili samostalno izvršiti neke radnje

zahtijevati da poništite zaporku računa;
ograničiti, obustaviti ili ukinuti vaš pristup Uslugama ili vašem računu;
kontrolirati vašu mogućnost uređivanja, ograničavanja, izmjene ili brisanja podataka o računu;
promijenite podatke o računu, uključujući informacije o profilu ili e-adresu povezanu s vašim računom;
pristup informacijama o vašem računu i o njoj;
pristupiti ili zadržati podatke pohranjene kao dio vašeg računa; i

Ako ne želite da administrator može potvrditi kontrolu nad vašim računom ili korištenjem Usluga, trebali biste deaktivirati svoje članstvo.

Naša politika prema djeci

Usluge nisu usmjerene na osobe mlađe od 16 godina. Ne prikupljamo osobne podatke svjesno od djece mlađe od 16 godina. Ako saznamo da je dijete mlađe od 16 godina dala osobne podatke, poduzet ćemo korake da brišemo takve informacije. Ako postanete svjesni da je dijete dala osobne podatke, obratite se našim službama za podršku.
Promjene naših pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo promijeniti ovu politiku privatnosti. Postavit ćemo sve izmjene pravila o privatnosti na ovoj stranici i ako su promjene značajne, pružit ćemo istaknutiju obavijest dodavanjem obavijesti na početne stranice Usluge, na zaslonima za prijavu ili putem slanja obavijesti putem e-pošte. Također ćemo zadržati prethodne verzije ovih Pravila o privatnosti u arhivi za vašu recenziju. Preporučujemo da pregledavate našu politiku privatnosti svaki put kad koristite Usluge kako biste bili informirani o našim praksama i načinima na koje možete zaštititi vašu privatnost.

Ako se ne slažete s bilo kakvim izmjenama ovih pravila o privatnosti, morat ćete prestati upotrebljavati Usluge i deaktivirati svoje račune, kao što je gore navedeno.

KAKO ŠTITIMO PODATKE O POSJETITELJIMA?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Redovno koristimo malware scanning i stranice koriste SSL enkripciju podataka..

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima. Osim toga, sve osjetljive/kreditne informacije koje nam dostavljate su šifrirane pomoću Transport Layer Security (TLS) tehnologije.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik podnese nalog, podnosi ili pristupa svojim podacima radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se kroz izdvojeni sigurni servis i nisu pohranjene ili obrađene na našim serverima.

KORISTIMO LI “KOLAČIĆE”?

Da. Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Na primjer, mi koristimo kolačiće kako bi nam pomogli spremiti i obraditi proizvode u vašoj košarici. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Mi koristimo kolačiće za:

 • pomoć pri pohrani i obradi proizvoda u košarici,
 • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
 • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti. Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.

Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće. Možete to učiniti kroz postavke web preglednika (poput Internet Explorera). Svaki preglednik je malo drugačiji, pa pogledajte u izborniku “Pomoć” vašeg preglednika kako bi naučili ispravan način izmjene vaših kolačića.

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

 • ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

OBJAVA PREMA TREĆIM STRANAMA

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Linkovi trećih strana

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvod ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisne pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama.

Google

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.

Pristajemo na sljedeće:

 • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
 • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
 • naš link na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

 • e-maila,
 • prijavom na vlastiti račun,
 • razgovora s nama ili slanjem upita.

Kako naša stranica obrađuje signale koji se ne smiju pratiti?

Poštujemo signale koji se ne smiju pratiti i ne pratimo, postavljamo kolačiće ili koristimo za oglašavanje kada je postavljen „Ne Prati“ (DNT) mehanizam preglednika.

Da li naše stranice dopuštaju praćenje ponašanja treće strane?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane.

ZAŠTITA OD SPAM-A

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

 • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
 • procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu,
 • možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz vaš proizvod i /ili usluge,
 • promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

 • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
 • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način,
 • uključiti fizičku adresu naših poslovnica ili sjedišta,
 • praćenje promotivnih usluga trećih strana putem e-maila u svrhu poštivanja ovih pravila, ukoliko iste budu korištene,
 • ispoštovati brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu,
 • dopustiti korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila.

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah ukloniti iz korespondencija.

KONTAKTIRAJTE NAS

Vaše podatke kontrolira Reiki Dojo Hrvatska . Ako imate pitanja ili nedoumica o tome kako se obrađuju vaši podaci, molimo Vas da uputite svoj upit našoj službi za korisnike, kao što je navedeno u nastavku ili, ako ste rezident Europskog gospodarskog prostora, kontaktirajte naš predstavnik EU.

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Reiki Dojo.
Stjepana Radića 1
40000 Čakovec
Hrvatska
info@reiki-dojo.net

The Privacy Policy

Reiki Dojo is not responsible for the unprofessional, uninformed, or negligent use of the techniques, information or knowledge gathered from this site.

The ideas and techniques described on this website are for Reiki students and are intended as additional material within the Reiki Dojo curriculum.

The materials were not intended to be independent guides to self-healing or learning Reiki. If you have a problematic health condition and plan to use Reiki, do so under the supervision of an authorized doctor or other health professional.

Reiki is not a substitute for medical help but is an alternative and additional method of self-help.

Always contact your doctor first

Copyright and trademark information

Articles and artwork on this website are copyrighted and the property of Danijel Salijević, Reiki Dojo Croatia, and others. No part of the article or copyright or artwork may be reproduced in any way or any form without written permission, except for short quotes from articles, reviews, or posts on social networks with the express statement of the author of the text or page from which the reader is, image or other material downloaded. Permission is usually not difficult to obtain to use part of an article, but you must first seek and obtain consent. We also ask that you give us credit and cite the source by citing www.reiki-dojo.net as the source. Please note that several articles on our free download page can be reproduced in their entirety. As for the use of our articles on other websites, we do not usually permit the entire pieces to be placed on other websites or social networks. Instead, we recommend that you write a short article on your website and then link directly to the article on our website. Pages.

Privacy Policy

This new Privacy Policy is effective as of May 25, 2018.

This Privacy Policy has been compiled to serve those concerned about how their personal information is used on the internet, as defined under the Personal Data Protection A private data ct, is data that can be used alone or with other data to identify, contact, or locate a person, to identify an individual. Please read our privacy policy carefully to clearly understand how we will collect, use, protect or otherwise process your personal information on our website.

What this rule covers

 

Your privacy is important to us, and so is our transparency about how we collect, use, and share information about you. These rules tried to help you understand:

 

What information do we collect about you

How we use the information we collect

How we share the information we collect

How we store and store the information we collect

How to access and track your information

How to transfer information we collect internationally

Other important privacy information

 

This Privacy Policy covers the information we collect about you when you use our products or services or otherwise communicate with a Reiki Dojo (for example, you attend a Reiki Dojo event) unless other privacy policies are displayed. These rules also explain your choices about how we use information about you. Your preferences include dealing with certain information about you and how you can access and update certain information about you. If you do not agree to these rules, do not access or use our Services or communicate with any other aspect of our company.

 

When referring to this rule in “Reiki Dojo,” “us” or “us” means the Reiki Dojo, which manages the information that the Reiki Dojo collects when using the Service. Reiki Dojo also owns and operates several websites and offers services related to them, such as support. For all of these products, along with other services and websites, we refer to “Services” in this rule.

What information do we collect about you

collect information about you when you provide it to us, when you use our Services and when other sources provide it to us, as described below.

Information you provide to us 

collect information about you when you enter it into forms or otherwise provide it directly to us.

Account and profile information: 

collect information about you when you register for an account, create or modify your profile, set up settings, log in or purchase through the Services. For example, provide contact information and, in some cases, location information when you register for the Services. You also have the option of adding a profile photo, bio, and other details to your profile information that will be displayed in our services. When selecting settings within the Services, we monitor your settings.

The content you provide through our websites:

Services also include our websites owned or operated by us. We also collect other content that you submit to those websites, which have social media or social websites that manage us. For example, you provide us with a range when you provide feedback or participate in any interactive feature, surveys, contests, promotions, sweepstakes, activities, or events.

Information you provide through our support channels: 

Services also include customer support, where you can send information about a problem with the Service. Whether you call yourself a technical contact, open a support form or mole, talk directly with one of our representatives, or otherwise engage with our support team, you will be asked to enter contact information, a summary of the issues being addressed. This other documentation, screenshots, or data appears to help you troubleshoot the problem.

Payment information:

We do not collect payment data and do not store payment data directly in databases. Any payments are possible through the services of a third party (PayPal, for example). In this case, following the Privacy Policy and business conditions, collects data and billing records, including basic information identifying you as a customer.

(Information we collect automatically when you use the Services)

The information we collect automatically when you use the Services

 

We collect information about you when you use our Services, including browsing our websites and taking specific actions within the Services.

 

Your Use of the Services: We track certain information about you when you visit and interact with any of our services. This information includes the features you use, data for treatments you provide, frequently used search terms.

Device and connection information: We collect information about your computer, phone, tablet, or other devices that you use to access the Services. We also collect information through your device about your operating system, browser type, IP address, redirect/exit page URLs. We use your IP address and desired country to bring you closer to your location to give you a better service experience. How much of this information is collected depends on the type and settings of devices you use to access the Services.

Cookies and other tracking technologies: Reiki Dojo and third-party partners, such as advertising and analytics partners, use cookies and other tracking technologies (e.g., Google Analytics, Facebook Pixel, and Pixels) to provide functionality and recognize you on various services and devices. For more information, see our cookie and tracking notice 3, which contains information on how to control or turn off these cookies and tracking technologies.

Information we receive from other sources.

We receive information about you from other Service users, third-party services, and our partners and partners.

 

Other services you associate with your account: We receive information about you when you enable third-party applications or integrate or connect a third-party service with our services. For example, suppose you create an account or sign in to the Services using Google Credentials. In that case, we receive your name and email address according to the permitted settings of your Google profile to authorize you. When connecting or integrating our services with a third-party service, the information we receive depends on the grounds, permissions, and privacy policies controlled by that third-party service. You should always check the privacy settings and notifications in these third-party services to determine what information may be disclosed to us or shared with our Services.

 

Reiki Dojo Partners: We work with a global network of partners who provide consultation, implementation, training, and other services around our products.4 Some of these partners also help us market and promote our products, generate offers, and offer our products.

 

Other partners: We receive information about you and your activities on and off the service from third-party partners, such as advertising and market research partners, who provide us with information about your interest and engagement in our services and online ads.

How we use the information we collect 

The way we use the information we collect depends partly on the Services you use, the way you use it, and any preferences you provide to us. The following are the specific purposes for which we use the information we collect about you.

 

To provide the Services and customize your experience: We use information about you to provide the Services to you, including the authenticity of you when you sign up, provide customer support, and operate and maintain the Services.

For research and development: We are always looking to make services smarter, faster, safer, more integrated, and more useful to you. We use the collective knowledge of how users use our Services and the feedback they provide directly to us to troubleshoot and identify trends, usage, activity patterns, and areas for integrating and improving the Services. We also test and analyze certain new features with some users before rolling all users.

To communicate with you about the Services, we use your contact information to send transactional communications via email and within the Services, subscribe to your comments, questions, and requests, provide customer support and send technical notices, updates, security alerts, and administrative messages. Depending on your settings, we will send you email notifications when you communicate in the Services. We also provide customized communications based on your activities and interactions with us. For example, specific actions you perform on the Service may automatically trigger a feature or proposal of a third-party application within the Services that would facilitate that task. These communications are part of the Services, and in most cases, you cannot turn them off. If the opt-out option is available, you’ll find that option in the communication itself or your account settings.

Marketing, Promoting, and Attracting Service Engagements: We use your contact information and information on how you use the Services to send promotional messages that may be of particular interest to you, including email, websites, as well as on platforms such as are Facebook and Google. These communications aim to attract engagement and maximize what you exit from the Services, including information about new features, survey requirements, newsletters, and events that we think might be of interest to you. We also communicate with you about new products, promotions, and contests. You can control whether you receive these communications as described below in the “Disabling Communications” section.

Customer Support: We use your information to resolve technical issues you encounter, respond to your requests for assistance, and repair and improve the Services.

For security: We use information about you and your use of the Service to verify accounts and activities, track suspicious or fraudulent activities, and determine violations of the Service Rules.

Protecting our legitimate business interests and legal rights: If required to do so by law or where we deem it necessary to protect our legal rights, interests, and the interests of others, we use information about you regarding legal requirements, compliance, legislative and audit functions, and related disclosures with the acquisition, merger or sale of a business.

With your consent: We use information about you to permit us to do so for a specific purpose not listed above. For example, we may post testimonials or featured user stories to promote the Services with your permission.

Legal basis for processing (for EEA users): If you are an individual in the European Economic Area (EEA), we only collect and process your data if we have the legal basis for doing so in accordance with applicable EU law. The legal basis depends on the Services you use and the way you use them. This means that we only collect and use your data if:

 

We need to provide you with the Services, including the Services, the provision of customer support and personalized features, and to protect the security and safety of the Services;

Satisfies a legitimate interest (which does not go beyond your data protection interests), such as research and development, marketing and promoting the Services, and protecting our legal rights and interests;

You give us consent to do so for a specific purpose; or

We must process your data to comply with the legal obligation.

 

If you have consented to our use of information about you for a particular purpose, you have the right to change your mind at any time, but this will not affect processing that has already taken place. Where we use your information because a third party (e.g., your employer) or we have a legitimate interest in doing so, you have the right to object to that use, although in some cases, this may mean that you no longer use the Services.

How we store and store the data we collect

Data storage and security

We use data hosting service providers in the Republic of Croatia to host the collected data and use technical measures to secure your data. While we implement security measures designed to protect your data, no security system is impenetrable, and due to the inherent nature of the Internet, we cannot guarantee that data, during transmission over the Internet or stored on our systems or otherwise in our care, is safe from intrusion by others. We will respond to this within a reasonable time.

How long do we keep the data?

How long we keep the information we collect about you depends on the type of information, as described below. After that time, we will delete or anonymize your data. Suppose this is not possible (for example, because the data is stored in security archives). In that case, we will securely store your data and isolate it from any further use until deletion is possible. Inactive accounts are kept for two years before deletion from the database.

Account Informationaccount: We retain your information until you delete your account. We also include some of your information to comply with our legal obligations, resolve disputes, enforce our agreements, support business, and continue developing and improving our services. Where we retain data to enhance and expand services, we remove information that directly identifies you. We use only information to disclose collective insights about your use of our services, not to analyze personal characteristics about you.

We retain the bookkeeping information and data about you in accordance with the applicable laws, and they cannot be deleted until the expiration of the legal obligation to keep them.

Information you share in the Services: If your account is deactivated or disabled, some of your data and the content you provide will remain to enable your team members or other users to make full use of the Services. For example, we continue to display comments and content that you specify in communities or tabs.

Managed Accounts: If the Services become available to you through an organization (e.g., your employer), we retain your information as long as your account administrator requests. See “Managed Accounts and Administrators” above for more details.

Marketing Information: If you have chosen to receive marketing emails from us, we retain information about your marketing preferences unless you ask us to delete them. We contain information obtained from cookies and other tracking technologies for a reasonable time from when such information is generated.

How to access and monitor your data

You have confident choices available to you when it comes to your data. Below is a summary of those choices, how to make them, and all the limitations. We will respond to this within a reasonable time.

Your Choices:

You have the right to request a copy of your data, object to our use of your data (including for marketing purposes), ask for the deletion or restriction of your data, or request your data in a structured electronic form. Below we describe the tools and processes for creating these requirements. You can make some of the choices by logging in to the Services and using the settings available in the Services or account. Where administrators manage your Services (see “End User Notice”), you may need to contact your administrator to assist with your requests first. For all other requests, you can contact us as outlined in the Contact Us section below to request assistance.

Your request and choices may be limited in some instances. For example, if meeting the demand reveals information about another person, or if you request that you delete data that your administrator or we allow by law or if we hold it to satisfy legitimate interests. If you have asked us to share information with third parties, you will need to contact those third-party service providers directly to delete or otherwise restrict your intake. If you have unresolved concerns, you may have the right to appeal to the data protection authority in the country where you live, work or feel that your rights have been violated.

Accessing and updating data: Our services and related documentation allow you to access and update certain information about you within the Service. For example, you can access profile information from your account and search for content about you using search keywords on the service. You can update your profile information in profile settings and modify content that contains information about you using the editing tools associated with that content.

Deactivate board, team, or company membership: You or the administrator can deactivate access to the community, group, or company. If you wish to deactivate your access, it is available to you in your account settings. Otherwise, contact your administrator. If you are an administrator and cannot deactivate your account through administrator settings, contact Reiki Dojo Support.

Delete your data: Our services and related documentation allow you to delete certain information about yourself from the service. For example, you can remove content that contains information about you using search keywords and editing tools associated with that content, and you can remove certain profile information within your profile settings. Please note, however, that we may need to retain certain information to maintain records, fulfill transactions, or meet our legal obligations.

Request that we stop using your information: In some cases, you may request that we stop accessing, storing, using, and otherwise processing your information if you feel we do not have the appropriate rights to do so. For example, if you believe your service account was created without your permission or are no longer an active user, you may request that we delete your account as provided in these policies. Where you have given us consent to use your data for a limited purpose, you may contact us to remove that consent, but this will not affect the processing that has already taken place at that time. You may also opt-out of our use of your information for marketing purposes by contacting us, as set out below. Once you make such requests, we may need time to investigate and facilitate your request. Suppose there is a delay or dispute as to whether we have the right to continue to use your data. In that case, we will restrict the further use of your data until the request is complied with or the dispute is resolved, provided that your administrator objects (where applicable). Confront information about your sharing with a third-party application; please do not use our site and services.

Opt-out of communications: you can receive promotional communications from us via the unsubscribe link in any email, update email settings within the Service settings menu, or by contacting us as below to have your contact information removed from our promotional email list or registration database. Even after you opt-out of receiving promotional messages from us, you will continue to receive transactional messages regarding our services. You can turn off some notification messages in your account settings. Please note that you will continue to receive general third-party ads.

Disable Cookie Controls: Relevant browser-based cookie controls are described in our cookie and tracking notice.

Send Do Not Track Alerts: Some browsers have enabled Do Not Track (DNT) features to send a signal to sites you visit, meaning you don’t want to track. Because there is still no common understanding of interpreting a DNT signal, our services do not currently respond to browser DNT signals. You can use several other tools we provide to control the collection and use of data, including the ability to opt-out of receiving marketing from us, as described above.

Data portability: Data transfer is the ability to receive some of your data in a form that can be moved from one service provider to another (for example, when you transfer your mobile phone number to another carrier). Depending on the context, this applies to some of your data, but not all of your data. If you request this, we will provide you with an electronic file of basic account information and information that you have created on-premises under your supervision, such as in your communities.

Other important privacy information

Notice to end-users

Our products are intended for personal use, and you may request or perform specific actions yourself to

request that you reset your account password;

restrict, suspend or terminate your access to the Services or your account;

control your ability to edit, refuse, modify or delete account information;

change your account information, including the profile information or email address associated with your account;

access to information about your account and it;

access or retain data stored as part of your account; i

If you do not want the administrator to verify control of your account or use of the Services, you should deactivate your membership.

Our policy towards children

Services are not aimed at persons under 16 years of age. We do not collect personal information knowingly from children under the age of 16. If we learn that a child under the age of 16 has provided personal information, we will delete such information. If you become aware that your child has provided personal information, please contact our support services.

Changes to our Privacy Policy

We may change this privacy policy from time to time. We will post any changes to the privacy policy on this site. If the changes are significant, we will provide more prominent notice by adding a statement to the Home pages of the Service, on the login screens, or by sending a message by email. We will also keep previous versions of this Privacy Policy in the archive for your review. We encourage you to review our privacy policy each time you use the Services to be informed of our practices and how you may protect your privacy.

If you do not agree to any changes to these privacy policies, you will need to stop using the Services and deactivate your accounts, as described above.

HOW DO WE PROTECT VISITOR DATA?

Our websites are regularly monitored to avoid security vulnerabilities and known system vulnerabilities to make your visit as secure as possible.

We regularly use malware scanning, and the sites use SSL data encryption.

Your data is stored behind a secure network and is only available to a limited number of people who have special access rights to such systems and must keep the information confidential. In addition, all sensitive / credit information you provide to us is encrypted using Transport Layer Security (TLS) technology.

We implement some security measures when a user submits an order, submits, or accesses their data to maintain the security of your data. All transactions are processed through a dedicated security service and are not stored or processed on our servers.

DO WE USE “COOKIES”?

Yes. Cookies are small files that a site or its service provider transfers to your computer’s hard drive via a web browser (if you allow it), which helps the site’s system or service provider recognize your browser and retain and remember certain information. For example, we use cookies to help us store and process products in your cart. They are also used to help us understand your settings based on previous or current activity on the page, which allows us to provide you with better services. We also use cookies to assist in collecting total site traffic and interaction data, all to offer a better user experience and tools in the future.

We use cookies to:

 • help store and process products in the cart,
 • understand and save user settings for future visits,
 • Collect comprehensive traffic and interaction data on the site to offer a better user experience and tools in the future. We may also use the services of trusted third parties that track this information to our needs.

You can choose to have your computer alert you each time a cookie is sent, or you can choose to turn off all cookies. You can do this through web browser settings (like Internet Explorer). Each browser is a little different, so take a look at your browser’s “Help” menu to learn the correct way to modify your cookies.

If a user disables cookies in their browser:

 • If you disable cookies, some features will be disabled. This will turn off some of the features that make your user experience on our site more efficient, and some of our services will not work correctly.

DISCLOSURE TO THIRD PARTIES

We do not sell, trade, or otherwise transfer your personal information to third parties.

Third-Party Links

FroInr sole discretion, we may include or offer a third-party product or service on our site. T from time to third party sites have separate and independent privacy policies. Therefore, we have no responsibility for the content and activities on these sites. However, we want to protect the integrity of our site, and any feedback about these sites is welcome.

Google

Together with vendors (third party) such as Google, we use those parties’ cookies (such as Google Analytics cookies) to compile information about the user’s interaction with the functions of the services on our websites.

We agree to the following:

 • users can visit our site anonymously,
 • after we have created the privacy policy, we will add a link to them on our homepage or the first significant page after entering our website,
 • our connection to the Privacy Statement includes the word “privacy” “and can be easily found on the page above.

Users will be notified of any changes to the privacy policy on our page in the Privacy Statement. Users can change their personal information by:

 • e-mail,
 • logging in to their account,
 • talking to us or sending an inquiry.

How does our site handle signals that should not be tracked?

We respect signals that must not be tracked and are not tracked; we set cookies or use them for advertising when the “Do Not Track” (DNT) browser mechanism is selected.

Do our sites allow monitoring of third-party behavior?

It is important to note that we allow monitoring of third-party behavior.

SPAM PROTECTION

The Personal Data Protection Act and the Electronic Communications Act set rules for commercial e-mail, establish requirements for commercial e-mails, entitle the recipient to stop receiving such e-mails, and impose severe penalties for violations. We collect your email address for:

 • sending information, answering inquiries, and any requests or questions,
 • the order process and shipping information and updates related to the order,
 • we may send you additional information related to your product and services,
 • promotions via an e-mail list or for future e-mailing to our users after the initial transaction has taken place.

Following legal regulations, we agree to the following:

we will not use fake or misleading topics or email addresses,

identify the message as an ad in some acceptable way,

include the physical address of our branches or headquarters,

monitoring of third party promotional services by e-mail to comply with these rules, if they are used,

comply quickly with non-activation / deregistration requirements,

allow users to unsubscribe using the link at the bottom of each email.

If you wish to unsubscribe from receiving future emails at any time, follow the instructions at the bottom of each email, and we will remove you from your correspondence immediately.

 

CONTACT US

Reiki Dojo Croatia controls your data. If you have any questions or concerns about how your data is processed, please send your inquiry to our customer service, as set out below, or, if you are a resident of the European Economic Area, contact our EU representative.

If there are any questions regarding this privacy statement, you can contact us using the information below.

 

Reiki Dojo Hrvatska.
Stjepan Radića 1
40000 Čakovec
Croatia

info@reiki-dojo.net
O autoru

Danijel Salijević

Moje ime je Danijel Salijević, reiki sam majstor učitelj, osnivač Reiki Dojo centra.

Reikijem se aktivno bavim svakodnevno već više od 17 godina, a od 2008. godine djelujem kao aktivan Reiki majstor  učitelj. 

Uglavnom podučavam u Hrvatskoj i zemljama europske regije, iako mi studenti dolaze iz cijelog svijeta. Tečajeve reikija održavam po cijelom svijetu, a prilikom posjeta Japanu održavam i reiki tečajeve u podnožju Kurame. → Pročitaj više o Danijelu


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>