Iscjeljujući zvukovi tibetanskih zvučnih zdjela i gongova

30ruj19:0020:00Iscjeljujući zvukovi tibetanskih zvučnih zdjela i gongova OrganizatorGorana Grgac

Detalji eventa

Vibracijskom terapijom obnavlja se prirodna frekvencija našeg tijela i vraća se u stanje opuštenosti, zdravlja i ravnoteže. Često zaboravljamo da smo dio prirode u kojoj sve vibrira na određenoj frekvenciji. Kada se frekvencije naših stanica promijene radi stresa ili teških energija, dolazi do zastoja u protoku energije, što doživljavamo kao napetost, strah ili bolest. Tibetanske zdjele i gong proizvode zvuk koji odgovara frekvencijama u našem tijelu, a pod utjecajem tih frekvencija tijelo se samo vraća u harmoniju.

Održavanje kupke je 30. rujna 2018., Trg Volovčica, od 19:00 do 20:00 sati.

Prostor se nalazi na katu i ulazi se kroz Beta fitness studio (Viva fitness), a odvojen je od fitnessa. Mi ćemo vas svakako dočekati ako Vam bude problem pronaći nas. To je u samom krugu tržnice na Volovčici. Autobusna stanica je odmah pored Trga Volovčica i mjesta za parkiranje ima svuda okolo i ne plaća se. Autobusna linija koja vozi do tamo je 215.

Uzmite svoje karimate, dekice i jastučiće. Na podu je tatami tako da možete ponijeti i samo ručnik na koji ćete leći. Bočica s vodom svakako!

S obzirom na ograničen broj mjesta obvezna je prijava na: zvukoterapija.kamala@gmail.com ili na https://www.facebook.com/zvukoterapija.kamala/ ili
na sljedeće brojeve: Andreja 0989102572, Gorana 0912332010.

Nakon prijave šaljemo podatke za uplatu, s kojom ujedno i osiguravate svoje mjesto. Za uplate do 26. rujna cijena je 50 kn, a za uplate nakon tog datuma cijena je 70 kn.

Više

Vrijeme

(Nedjelja) 19:00 - 20:00(GMT+01:00) Vidi u mom vremenu

Lokacija

Beta fitness, Trg Volovčica

Beta fitness, Trg Volovčica, 10000, Zagreb

Organizator

>
Reiki Dojo

Reiki Dojo

Dostupni smo i kroz servise ispod

Trenutačno nismo dostupni

Podrška

Reiki Dojo
Pozdrav, dostupni smo kroz servise ispod.
Kliknite na željeni servis ispod
chat