Besplatno
Tekst

Zemljana čakra

Lesson 11 Modul 2

Zemljana čakra je čakra koja se ne nalazi fizički u našem tijelu, baš kao kad pričamo i o zvjezdanoj čakri.

Nalazi se nekih 30 cm ispod naših nogu te nam omogućava kroz čakre na stopalima da iz tijela izbacimo negativnu energiju, obrasce, impulse koji se bez ovog procesa otpuštanja akumuliraju u našem tijelu te tada stvaraju u početku energetske nakupine koje kasnije postaju manje svijetle tvari u našem tijelu.

Ova čakra nam pomaže i usidriti se, uzemljiti se i ostati priseban i "pri zdravoj pameti". Ujedno, kada su osobe sklone vantjelesnom djelovanju, ovo je čakra na kojoj ćete najviše morati poraditi.

Na njoj radimo najčešće meditativnim putem i tretiranjem čakri na stopalima o čemu ćemo više pričati u sutrašnjoj lekciji.

Ova čakra poznata je i pod nazivom zemaljska zvijezda, jer se preko nje kroz meditativne tehnike spajamo sa samim središtem i esencijom naše Majke Zemlje.

Ova čakra vas dakle direktno povezuje sa zemljinom životnom snagom i energijom. Jedna od specifičnosti jest što nam donosi stabilnost i razumijevanje, a zbog potenciranja donošenja i manifestiranja obilja u naš život, neki je zovu i čakrom miljunaša.

Pen
>
X
Malcare WordPress Security