Besplatno
Tekst

Poremećaji čakri

Lesson 14 Modul 3

Čakre su naši energetski kanali i uslijed nepravilnog života, dolazi do određenih problema pa je dobro imati na umu i ovakve stvari. Najčešće se dešava da su čakre u problematičnoj brzini ili čistoći.

Dakle, potenciramo li čakru ona može postati hiperaktivan i stvarati previše energije, pa time brže umarati, stvarati stanja boli isl. S druge strane, čakra može biti usporena te tada ne dobivamo dovoljno energije u organe koji je okružuju pa smo tromi, bezvoljni, nesposobni normalno funkcionirati.

Najčešće kažemo da su čakre blokirane. To znači da su energetski kontaminirane teškim energijama i blokadama koje sprečavaju da čakra radi. Tada te blokade znaju zakočiti samu čakru i teško je doći do zdravog protoka.

Isto tako, čakra može biti nepovezana s drugim čakrama ili van balansa s čakrom koja joj je u paru. Tada dolazi do disbalansa i stanja koje donose pretjeranost na jednom polju, a nedostatak na drugom.

Čakra tako utječe na naše tijelo i organe, ali i obratno. Poremećaji u nekim organima uvijek utječu na najbližu ili čak najbliže čakre, pa svakako primjerice problem s trbuhom, žgaravice, hernije isl imaju problematičnu i 3 čakru, dok česte grlobolje, promuklost ili problem s štitnjačom donosi probleme s petom čakrom. Već njihova nepovezanost dovodi do disbalansa pa bismo vrlo često trebali raditi na obje.

U sljedećoj lekciji, govorim o tome, što možete učiniti po tom pitanju.

Pen
>
X
Malcare WordPress Security