Besplatno
Tekst

Čakre na dlanovima i stopalima

Lesson 13 Modul 2

Čakre na dlanovima i na stopalima spadaju među manje poznate čakre, no svakako su u životu reiki praktičara izuzetno bitne.

Čakre na dlanovima se aktiviraju od strane reiki majstor učitelja tijelom predaje usklađenja i na taj način omogućavaju budućem reiki praktičaru da energija nesmetano izlazi iz tijela. To je ujedno i jedan od razloga zbog kojih najviše senzacija koje osjećate kada radite reiki tretman osjećate baš u dlanovima.

Aktivne čakre dlanova omogućavaju nam i da radimo detekciju tijela (ali i ostalih čakri) dlanom kako bismo uvidjeli u energetsku snagu, možebitni poremećaj ili anomaliju na određenom dijelu tijela (ili čakri).

Kada se aktiviraju čakre na dlanovima, tada ne postoji više mogućnost da dođe do preopterećenosti energijom koja ako ne izađe iz tijela, tada traži drugi (manje ugodan)  način da napusti tijelo.

Čakre na stopalima nas povezuju s zemljanom čakrom te njihova protočnost i pročišćenost uvelike ovisi dali je ta veza ostvarena ili ne. Današnja obuća, pa i boravak u nečistom okruženju čini da na ovaj način ovaj dio našeg energetskog tijela postane zakrčen i jednostavno sve ono što bi nam moglo na bezbolan način napustiti tijelo ostaje u nama i stvara poremećaje.

Impulsi koji vežu uz sebe strah, bolest, pretjerano, jednostavno ne mogu kroz stopala prodrijeti do energije Zemlje i nemamo mogućnost osnaživanja na tom polju. Podsjetimo, energija planete zemlje prima nama štetno te transformira to u energiju koju tada ponovno možemo iskoristiti.

Baš iz tog razloga, jedna od najvažnijih pozicija u reiki tretmanu jest i ona na položaju stopala što čini da se ove čakre pročiste, osnaže, korigiraju i po potrebi aktiviraju.

Pen
>
X
Malcare WordPress Security