Blog | Naučite reiki | Javite se | Danijel Salijević - reiki majstor učitelj
Danijel Salijević - Reiki Dojo ® škola Reiki Reiki Dojo Logo

Što je Karuna reiki

Vaša svjedočanstva

Ucestvujem skoro svake srijede u besplatnim tretmanima kod Danijela. Moram reci da su me pored divnog osjecaja koji me prati za vrijeme i nakon...

by Danijel Salijević  /  02.06, 2013  /  Pregledano 2454 puta

Klikni srce za lajk    12  /  0

 

Karuna reiki možemo nazvati nadogradnjom na vaš rad sa klasičnim Usui reikijem. Bez te baze, tih temelja sagrađenih na Usui reikiju, Karuna ne bi bila moguća, te se u svom radu sa reikijem nadopunjuju kroz praktični rad . Uz vrlo kvalitetni rad na sebi, Karuna nam omogućuje i još usmjereniji, jači i kvalitetniji terapeutski rad na drugima. Simbolizira ga rad kroz srčanu čakru, sućutnost te razumijevanje - ljudi, duša i događaja.

Karuna reiki izuzetno je praktičan u iscjeljenju trauma, prošlosti, “nesreća iz davnina”. Pomaže vam odrediti prioritete, pronaći snagu te vratiti čvrstoću stajanja na zemlji. Osobno volim reći da karuna iscjeljuje cijelu našu dušu, cijelo naše srce i cijelo naše biće. Kako biste postali karunist- praktičar Karuna reikija jedini preduvjet jest da ste nosioci drugog stupnja Usui reikija za primanje 1. i 2. stupnja . Za 3, majstorski stupanj, potrebno vam je također i majstorstvo u Usui reiki sistemu. Još za sada , sukladno odluci donesenoj za Hrvatsku u Internacionalnom Centru za Reiki, cijena karuna tečaja je prepolovljena i iznosi 800 kn za prvi te isto toliko za drugi stupanj.

Ove cijene suna snazi do mjeseca listopada 2016.

Sve informacije na 098 193 56 25

Shihan Danijel Salijević

Usui & Karuna Reiki Master Teacher

Osjetite-energiju


Klikni srce za lajk    12  /  0


;Prijavi se za kometare ili sadržaj

Nemaš račun? Registriraj seReiki