Blog | Naučite reiki | Javite se | Danijel Salijević - reiki majstor učitelj
Danijel Salijević - Reiki Dojo ® škola Reiki Reiki Dojo Logo

Vrati osobnu moć

Vaša svjedočanstva

Hvala lepo. Zasluzili ste sve preporuke i pohvale za svoju nesebicnost.Sve najbolje u svakom pogledu Vam zelim.

...

by Danijel Salijević  /  09.09, 2017  /  Pregledano 232 puta

Klikni srce za lajk    34  /  0


Eto, polako sam se ukrcao na vlak za Osijek i krenuo u nove predivne susrete za divnim ljudima. Neke od tih divnih duša već su moji učenici, no neki će to tek postati.
I kako razmišljam koliko je dugačak put do mog odredišta, koliko promjena načina putovanja, koliko presjedanja i koliko dugo taj put traje, ne mogu se otarasiti razmišljanja da baš tako i funkcioniramo u svakodnevnom životu. Znam kamo idem, znam kamo ću doći i znam da je to put, proces i da se ne možemo teleportirati. No kada je zdravlje u pitanju ili neki zacrtani osobni cilj, primjećujem da je ljudima nekako teško pričekati ili proći sve te etape da dođu do cilja.

I tada smo skloni odustati i utjehu pronaći u sličnim životnim pričama naših prijatelja koji isto tako dijele nesretni ishod i neželjene životne situacije. Ne slutimo i nismo svjesni da smo se upravo predali, da smo upravo tamo gdje i kako ne želimo biti i da u stvarnosti mi sami svjesno dajemo svoju sposobnost, snagu i svoj potencijal niz vjetar u nepovratno. Jer vrijeme se ne može vratiti, a svaka faza stajanja, čekanja, nepomičnog nadanja i planiranja čini nas da u svim tim planovima bez povratnih informacija budemo u osjećaju neuspjeha i slabosti.

I baš zbog toga, što smo naučili kako se predati, kako odustati, kako mi nismo vrijedni ili rođenjem zaslužili biti uspješni, od početka devetog mjeseca krećemo s novom tematikom mojih predavanja i radionica s nazivom "Vrati osobnu moć".

Dokazat ćemo vam kroz ta predavanja da griješite. da niste nesposobni, da niste bez potencijala, bez kapitala, bez opcija. Dokazat ćemo vam da možete bolje i naučit ćemo vas da možete i vi biti i uspješni i sretni - bez obzira s kojim predispozicijama ste rođeni.

Uz tehnike koje uključuju pročišćavanje, regeneraciju, rad s arkanđelima i kristalima pomoći ćemo vam da se poput feniksa uzdignete i osnažite te da i sami postanete hodajući dokaz da se može i da nije potrebno roditi se uspješan da biste uspješni bili.

Pa na kraju i reiki je živi dokaz tome - tehnika koja se uči, ne koju se privilegirano dobiva rođenjem.

Pozivam vas da dođete i vi i da promijenite svoj život - baš u onakav kakvi ste i sami sanjali.

Volim vas i grlim srcem

Danijel


Klikni srce za lajk    34  /  0


Prijavi se za kometare ili sadržaj

Nemaš račun? Registriraj seReiki