Blog | Naučite reiki | Javite se | Danijel Salijević - reiki majstor učitelj
Danijel Salijević - Reiki Dojo ® škola Reiki Reiki Dojo Logo

Doživotno učenje i rast

Vaša svjedočanstva

Sve hvale vrijedno.Jednostavno sam uzivala u ljepoti reikija sa vama.Hvala vam za ovaj osjecaj ljepote poslije tretmana . Jedinstveni ste...

by Danijel Salijević  /  03.09, 2017  /  Pregledano 297 puta

Klikni srce za lajk    29  /  0

Dragi prijatelji,

proteklog smo tjedna u prošlom newsletteru pričali o potrebitosti fokusa prema našem cilju, potrebitosti kretanja prema naprijed ali i podsjetili smo o slabosti ljudi da se lakše i brže fokusiraju na ono loše. Pričao sam o potrebi korekcije i ne davanju snage onome što ne želimo u životu. Spomenuo sam u tom javljanju i dio učenja jednog od mojih učitelja, preminulog Wayne Dyer-a. Jednog od mojih mentora koji me vodio svojim mudrim riječima i svojim primjerom. I smatrao sam tada da je dobro, na diskretan način, podsjetiti vas, moje drage prijatelje, na njegovo učenje u dane kada se sjećamo da nas je njegovo ovozemaljsko tijelo napustilo 29. kolovoza.

Baš zbog toga, nevjerica me ispunila kada sam saznao da je baš u noći iz 29tog u 30ti kolovoz preminula još jedna divna duša - Louise Hay. U prvom trenutku osjećao sam se kao da sam ostao bez svih svojih učitelja u svom životu. A tada sam se sjetio kako me je sama Louise u jednom pismu natjerala na promišljanje o ovoj tematici kada je naš osobni rast i razvoj u pitanju. Tada sam shvatio da i moj rad i djelovanje kao učitelja nije samo da podučavam, već da i sam stvorim učitelje od kojih ću i sam moći učiti.

I u tom duhu, sa spomenom na dva velika srca koja su često bili u tandemu, Louise i Dayer, s iskrenom tugom u mom vlastitom srcu ali s još više ljubavi, svjetlosti i želje krećem i dalje u širenje učenja, davanje podrške i prenošenje svijetla svima koji su u potrebi ili i sami misle da ne mogu, da ne znaju, da su preslabi, prenevažni, te da je obilje rezervirano za nekog drugog.

A nije. Niti je obilje za drugog, niti ste vi bez potencijala. I samo mi dopustite da vam to dokažem, da vam proširim i vidike i mogućnosti. Ono što će biti rezultat, bit će vaše osobno svjedočanstvo da se može. I kročit ćete novom snagom, novom energijom i novim znanjima.

Dođite na moja predavanja i radionice. Već od ovog tjedna krećemo i s predavanjima, radionicama i tečajevima. Uskoro i na novoj turneji pod nazivom "Vrati osobnu moć". Prvo u našim standardnim gostovanjima u Srbiji - Novo Sad, Subotica i Beograd, a tada i u Zagrebu, Istri, Varaždinu...

Iako je u ovom trenutku moje srce tužno zbog novog gubitka u našem životu, ono je sposobno i radovati se vašem uspjehu i rastu - jer baš je to ono što hrani i nosi prave učitelje - uspjesi i svjedočanstva njihovih učenika.

Vidimo se jako brzo.

Grlim vas srcem


Klikni srce za lajk    29  /  0


Prijavi se za kometare ili sadržaj

Nemaš račun? Registriraj seReiki