Blog | Naučite reiki | Javite se | Danijel Salijević - reiki majstor učitelj
Danijel Salijević - Reiki Dojo ® škola Reiki Reiki Dojo Logo

Koliko je vaš prostor zapravo vaš

Vaša svjedočanstva

Hvala puno. Poslije tretmana utonula sam u miran san. Sve se posložilo na najbolji način. Hvala hvala hvala...

...

by Danijel Salijević  /  13.05, 2017  /  Pregledano 791 puta

Klikni srce za lajk    2  /  0

Stvari koje vas u vašem domu okružuju ne bi trebale biti nasljeđe tuđih uspomena, već snaga koju ste VI tu postavili za kasnije ili pojačivači za trenutke opuštanja u vašem vlastitom vremenu.

Mnogi u svom domu drže teške energije tuđih uspomena koje su tu jer su tu oduvijek.

Svaki vaš korak, pokret, udah i pogled trebao bi izazivati u vama ugodu i rast pa eto pozivam vas na veliko spremanje- jer samo tako, konačno ćete imati mjesta i za sebe i za svoje stvari.

Sve takve sitnice -magnetići, figurice, biljčice pa do lampi kristala ili ono što ste kupili srcem, svojevrsni su okidači koje sami postavljate da učinite svoje mjesto zapravo svojim- onakvim kakvim ga želite - osnaženim i toplim. Pa stoga mislim da je vrijeme da izbacite "uspomene" iz prošlog stoljeća koje nemaju nikakvog značanja za vas- osim dodatnih površina za brisanja prašine. Viđam toliko stvari po zidovima koj skupljaju prašinu još od naših djedova. I možda su njemu ti rogovi imali vrijednost i dodatnu snagu- no to, vjerujte mi, danas nema nikakve veze ni sa vama ni sa djedom. Maknuti takve stvari nije korak nepoštovanja ili micanja uspomena- jer složiti ćete se- uspomene se nose u srcu- ne po zidovima ili regalima.

I stoga, bez grižnje savjesti sa poštovanjem uklonite ono što vam se zapravo ne sviđa. Ne morate baciti, ali spremite ako nemate baš nikakvih emocija ili povezanosti sa time.

Vaše stvari, koje ste i koje ćete  vi postaviti, enrgeija su koja vas nosi jer je dio vaše enrgije srca u toj priči. I kao takav motivator, imate mogućnost biti i još bolje i kada ne radite ništa.

Grlim vas srcem


Klikni srce za lajk    2  /  0


Prijavi se za kometare ili sadržaj

Nemaš račun? Registriraj seReiki