Blog | Naučite reiki | Javite se | Danijel Salijević - reiki majstor učitelj
Danijel Salijević - Reiki Dojo ® škola Reiki Reiki Dojo Logo

Što je to master code

Vaša svjedočanstva

Vrlo uspešan poslovni dan, a i javila se željena ljubav posle dugo vremena. Hvala,my respect

...

by Danijel Salijević  /  03.05, 2017  /  Pregledano 423 puta

Klikni srce za lajk    1  /  0

Master code smjernice su za situacije u odnosu bivšeg učenika prema mentoru ili učitelju kada  sam bivši učenik deklarira sebe kao profesionalnog učitelja ili terapeuta. Dakle, ako su dvije osobe danas terapeuti ili majstori u nekoj disciplini, a kroz povijest njihove suradnje postojao je odnos učitelj- učenik, master code pokušava ukloniti razinu neugodnih situacija i neprimjerenih pitanja kada ona ulaze u domenu profesionalnog rada.

Neprimjerena pitanja i situacije su kada osoba C prima pitanja od osobe B vezane uz situacije ili reakcije u radu osobe B s osobom A. U ovoj priči osoba A je klijent, osoba B terapeut, a osoba C je osoba koja je bila mentor ili učitelj osobi B.

Ovo je vrlo škakljiva tematika i mnogi je izbjegavaju i priznati, ali je dio priče svakog odnosa učenik- učitelj kada oboje rade profesionalno.

U mojoj školi takve situacije rješavaju se kroz moje usluge konzultacija i tečajeve za terapeute te na taj način sami učenici koji su i sami učitelji imaju podlogu, mjesto, vrijeme da nauče i sami nešto novo ili pitaju o svom radu.


Klikni srce za lajk    1  /  0


Prijavi se za kometare ili sadržaj

Nemaš račun? Registriraj seReiki