Blog | Naučite reiki | Javite se | Danijel Salijević - reiki majstor učitelj
Danijel Salijević - Reiki Dojo ® škola Reiki Reiki Dojo Logo

Tko je Saint Germaine

Vaša svjedočanstva

Nakon prošlonedeljnog tretmana moj otac se oslobodio bola u palcu noge koji je trajao neprekidno oko 2 meseca. Tokom samog tretmana osečao...

by Danijel Salijević  /  26.04, 2017  /  Pregledano 509 puta

Klikni srce za lajk    3  /  0

Saint Germaine jedan je od uzašlih majstora koji uz svoj spomen donosi mnoge misteriozne priče. Ujedno je i zaštitnik moje reiki linije pa zbog toga svi moji učenici imaju dodatne "ovlasti" raditi s tehnikama ljubičastog plamena.

Baš i zbog njegove prisutnosti, moji učenici ili oni koji su na putu da to postanu svjedoče o čestim slučajnostima pojavljivanja baš Saint Germainove zaštitne boje - ljubičaste.

Ja osobno nisam uspio pronaći mnogo tekstova o njemu, ali evo prenosim u nastavku dio iz zapisa koji su mi bili dostupni.

Vjeruje se da je sveti Germain rođen 1561. Kako je rastao do odrasle dobi svladao je sve europske jezike. Bio je jedan od najboljih mačevalaca svoga vremena. Bio je odličan violinist.

Bio je osobni prijatelj Voltairea, Rousseaua, i mnogih drugih istaknutih filozofa. Poznavao je mnoge europske čelnike država. Bio je poznat kao «čovjek koji nikad ne umire i zna sve».

Bio je vrlo bogat, ali nitko nije znao kako je skupio toliko bogatstvo. Bio je veliki slikar i dirigent. Imao je opsežno znanje o biljkama. Neki misle da je to pripomoglo njegovom dugom životu. Bio je odličan alkemičar. Govori se da je mogao pretvoriti temeljne metale u zlato.

Osnovao je Red Ruže i Križa i Slobodne Zidare u Engleskoj. To je učinio pod imenom Francis Bacon. Njegov san je bio stvoriti u Americi novu zemlju oslobođenu korupcije, pohlepe i diktatorskih monarhija. Bio je važan pri oblikovanju Deklaracije o Nezavisnosti i osnivanju Ujedinjenih Američkih Država budući da su njih napisali njegovi sljedbenici Slobodnih zidara koji su osnovali ovu naciju. Njihovi simboli masonstva se mogu vidjeti na novčanici dolara.

Proveo je 85 godina s Trans-himalajskim bratstvom koje su sačinjavali El Moyra, Kuthumi, Djwhal Khul i drugi.

Živio je preko 350 godina, prikazujući lažnu smrt između životnih perioda. Kao pisac koristio je ime Christopher Marlowe, Edmund Spencer, Montaigne, Robert Burton, Cervantes, Valentine Andraes i Comte de Gabalis.

Iz svog uzvišenog stanja donosi najbolji dar slobode

Kroz visine i dubine vjekova koji su prošli, Sveti Germain je genijalno upotrijebio zamah Sedme zrake svog uzročnog tijela da osigura slobodu za čuvare plamena koji su održavali živim 'ugljen' iz oltara ljubičastog plamena svog Atlantskog hrama. On je veličao i dokazao slobodu uma i duha. Obdarujući četiri svete slobode s vlastitim identitetom, on je zaštitio našu slobodu od smetnji, sudova neznalica ili popularnog ismijavanja koje seže od znanstvene istrage do umijeća iscjeljivanja do duhovne potrage.


Klikni srce za lajk    3  /  0


Prijavi se za kometare ili sadržaj

Nemaš račun? Registriraj seReiki