Blog | Naučite reiki | Javite se | Danijel Salijević - reiki majstor učitelj
Danijel Salijević - Reiki Dojo ® škola Reiki Reiki Dojo Logo

Reiki tretman je potrebno zatražiti

Vaša svjedočanstva

Hvala lepo mnogo si mi pomogo s reikijem uspela sam da povratim svoj mir i ravnotezu svog zivota.

...

by Danijel Salijević  /  16.03, 2017  /  Pregledano 849 puta

Klikni srce za lajk    3  /  0

Jedna od prvih i najvažnijih lekcija koja reikisti nauče da stvari treba zatražiti kako bismo ih dobili. Taj čin traženja ( ne moljenja ) dovodi vas u stav osobe koja zna što želi, svjesno i jasno ( i odgovorno ) te je i svojim aktivnostima na putu ostvarenja istog.
 
Neki brkaju i zlonamjerno podbadaju upadicama kako tako želimo stvoriti neki jaz između nas i primatelja samog tretmana, ali to nije ni približno prava istina. 
 
Kod samog reiki tretmana , potreban je pristanak samog primatelja ( posebno kod tretmana na daljinu ) te sama svijest o tretmanu čini primatelja u stanju spremnosti i primanja samog tretmana. To je i više nego jasna poruka da se tretman odrađuje kvalitetno i u pravoj namjeri. Kažem pravoj namjeri jer je bilo situacija kada su članovi obitelji prijavljivali na grupne tretmane nekog tko nije znao (ili prihvaćao ) ovakav vrst terapije. To dovodi do loših i nekvalitetnih situacija dok sam primatelj nije ni primio tretman jer bez dozvole reiki neće djelovati.
 
Druga stvar kod traženja tretmana jest da se izbjegava faktor pretpostavljanja i očekivanja, pa tako u jednom trenutku i iskorištavanja samog terapeuta. Baš to je i jedan razlog zbog kojeg se na svaki tretman trebate posebno prijaviti, a ne da svog terapeuta ( ili nas ) stavite na autopilot kao dežurnu Katicu i dežurnog krivca ako se nešto nije odradilo kada vama nije bilo dobro.
 
Na kraju, ovo su regule pristojne komunikacije između dviju zrelih i odgovornih osoba. Više o svemu i u ovom videu.

Klikni srce za lajk    3  /  0


Prijavi se za kometare ili sadržaj

Nemaš račun? Registriraj seReiki