Blog | Naučite reiki | Javite se | Danijel Salijević - reiki majstor učitelj
Danijel Salijević - Reiki Dojo ® škola Reiki Reiki Dojo Logo

Hvala bez svjedoka

Vaša svjedočanstva

Nakon dva tretmana za zdravlje moje dijete je neprepoznatljivo. Ogroman preokret u pozitvnom smislu, naravno.Hvala, hvala, hvala. Veselim se ponovnom tretmanu i novim poboljšanjima....

by Danijel Salijević  /  21.09, 2016  /  Pregledano 290 puta

Klikni srce za lajk    2  /  0

Jedno od reiki načela glasi "Samo danas ću biti zahvalan" . I uvjek, oni malo svadljive naravi, komentiraju u stilu " Samo danas?" . I da, ja im odgovaram redovno:
-"Da, samo danas".
 
Biti danas zahvalan znači da baš sada u ovom trenutku primječujete, gledate, vidite. A kad to počnete činiti, ne samo da vidite, nego i spoznajete sve ono što imate.  I to je osnova za onu iskrenu, čistu zahvalnost.
Mnogi će danas spomenuti da je svejtski dan zahvalnosti. I poslati će jake i mnoge  poruke da se sjetimo biti zahvalni. No iznimno je važno da baš SVAKOGA DANA naučimo djelovati i stvarati onu toliku jaku i čudotvornu vibracju zahvalnosti.
Na mojim radionicama, redovno se podučava tehnika 2 puta 5. I baš ona kroz snagu vibracija zahvalnosti uči i kako da kroz iskreno hvala, baš svakoga dana stvorite stanje zahvalnosti. I tada kreće i onaj proces stvaranja, materijalizacije i čiste sreće - jer iz dana u dan sve veći je popis stvari naše iskrene zahvalnosti.
 
I stoga, ja vas ponovno pozivam, živite zahvalnost svaki dan, ne samo danas na svjetski dan zahvalnosti. Budite zahvalni bez svejdoka. U tišini i miru svog postojanja - tada ste na putu djelovanja bez ega i u čistoći srca. 
 
I na kraju, šaljem vam najljepši način na koju se može izraziti zahvalnost- iskren zagrljaj.
 
HVALA  vam na vašoj prisutnosti - grlim vas srcem

Klikni srce za lajk    2  /  0


Prijavi se za kometare ili sadržaj

Nemaš račun? Registriraj seReiki