Dragi učenici,

Pozivam vas na učenički sat posvećen Reiki 1 koji će se održati ove nedjelje u 18 sati putem Zoom platforme. Ovo će biti prilika za vas da postavljate svoja pitanja, dublje istražite i razjasnite sve što vas zanima vezano uz Reiki 1.

Napomena: Ovaj sat će biti isključivo posvećen gradivu Reikia 1. Ukoliko vas zanima gradivo drugih Reiki stupnjeva, bit će organizirani zasebni učenički satovi za svaki stupanj.

Detalji događaja:

Datum i vrijeme: Nedjelja, 30.07.2023, 18:00 sati
Tema: Reiki 1 - Učenička pitanja
Prijava na ovom linku

Kako se pridružiti Zoom sastanku:

1. Pripremite svoje računalo, pametni telefon ili tablet s internetskom vezom.
2. Nekoliko minuta prije početka sata, posjetite poveznicu za Zoom sastanak koju ćete dobiti putem e-pošte ili poruke.
3. Kada kliknete na poveznicu, otvorit će se Zoom aplikacija. Ako već nemate Zoom aplikaciju, možete ju preuzeti s [Zoom web stranice](https://zoom.us/download).
4. Kada se aplikacija otvori, od vas će biti zatraženo da unesete naziv ili nadimak kako biste se identificirali tijekom sastanka.
5. Nakon unosa vašeg imena, bit ćete automatski usmjereni na učenički sat Reikija 1.

Napomena:
Molimo vas da tijekom sata držite svoj mikrofon isključen kako bismo osigurali kvalitetnu komunikaciju tijekom postavljanja pitanja. Na kraju sata bit će predviđeno vrijeme za interakciju i razgovor.

Radujemo se vašem sudjelovanju na ovom zanimljivom i edukativnom učeničkom satu Reikija 1.

S ljubavlju,

Danijel Salijević

Priključite se učeničkom satu te iskoristite mogućnost da postavljate svoja pitanja - posebno ukoliko ste u periodu nakon 30 dana od primljenog usklađenja.

x
>