Emisija #24: Reiki izvan reikija

Od Danijel Salijević | Podcast

ožu. 17

U današnjoj epizodi obradit ćemo tematike koje su sastavni dio reiki tečajeva. Tako i kroz sam naslov možete naslutiti da pričamo o dodatnim, s vremmenom  implementiranim, metodama rada.

Što je, što nije

Možda se toliko o tome ne priča, možda u samome startu ni ne razmišljate o važnosti istog, no bitno je od samog početka znati što se uči na samom reiki tečaju.

Kada znamo što spada u neka željena učenja, tada je lakše shvatiti i ono što nije, odnosno, ono što trebamo sami naučiti .

A što kad nije?

U nekim prilikama majstor učitelj nas može usmjeriti da sami učimo kroz materijale, smjernice i savjete, ali moramo prihvatiti da neka znanja nisu dio učenja ili onoga što smo mi naumili učiti iako su možda kroz profesionalni fokus spojena s njim.

Baš zbog toga, u ovoj 24toj emisiji, razjasnit ću što je dio reiki učenja, a za što ćete trebati pohađati dodatne tečajeve ili (na)učiti kroz osobno vlastito iskustvo.

Ukoliko vam je ovo prvi susret sa reikijem, saznajte više o ovoj tehnici OVDJE

Učite sa Danijelom

Ne propustite naše pozivnice za besplatne tretmane ili poklone. Obavjesti i najave šaljemo periodično i u potpunosti su besplatne

Pratite

O autoru

Moje ime je Danijel Salijević i ja sam internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već više od deset godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

>
X
WordPress Security