Reiki i operacije

Od Danijel Salijević | Reiki

sij. 31

Kada jednom osoba počne raditi reiki, posebno ozbiljnije, nadograđuje svoje znanje svakodnevnim učenjima kroz situacije s kojima se susreće. I to je u redu, jer tako se i najkvalitetnije uči. Jedna od takvih situacija vezana je i uz rad reiki tretmana kada su operacije u pitanju.

Reiki i operacije u našoj želji

Svi operacije shvaćamo izuzetno ozbiljno i znamo da je osoba koja je podvrgnuta istoj i prije i poslije na sve već postojeće probleme dodatno u stanju nesigurnosti, neugode i straha.

Upravo je to i razlog zbog čega želimo pomoći i maksimalno ovaj proces učiniti ugodnim i uspješnim u cjeloj ovoj priči.

Nakon operacije, uz reiki, oporavak je puno brži

Ipak, potrebno je znati da u ovom slučaju treba znati što se i kako radi. Kada je najbolje odraditi tretman, a kada se ne bi trebao uopće) raditi.

O svemu ovome objašnjavam u ovom novom videu.

 

Učite sa Danijelom

Ne propustite naše pozivnice za besplatne tretmane ili poklone. Obavjesti i najave šaljemo periodično i u potpunosti su besplatne

Pratite

O autoru

Moje ime je Danijel Salijević i ja sam internacionalni reiki majstor učitelj Usui i Karuna sistema, osnivač Reiki Dojo škole. Reikijem se bavim profesionalno već više od deset godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

>
X
WordPress