Pozdrav, ja sam Danijel

Učitelj sam Karuna i Usui reiki sistema, 

predavač, mentor, autor,  

osnivač Reiki Dojo škole, 

životni pratitelj 

posvećen u namjeri da pomognem ljudima pronaći lakši, uspješniji i sretniji put

Da se predstavim 

Učitelj, mentor, autor, predavač

Danas sam siguran da sam u duši osoba koja vodi i podučava.

Ne samo zbog toga jer sam nekako oduvijek u ovom djelovanju, već me ovakav put istinski raduje i veseli.


Kroz svoj rad podučavam osobno kroz razgovore, kroz svoje radionice i predavanja ali i kroz svoje knjige, videe i podcast emisije.


Učitelj reikija

Reikijem se bavim profesionalno već više od deset godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.

Vjerujem da podučavam na jasan, jednostavan i razumljiv način i mnogi polaznici mojih tečajeva ali i mojih predavanja i radionica koje održavam diljem evrope mogu potvrditi istinitost izrečenog.


Reiki podučavam uživo ali i na daljinu te ulažem sve svoje slobodno vrijeme u kreiranje sadržaja koji će vam na dnevnoj bazi pomoći u učenju i osobnom rastu.


Tako su i nastale neke od mojih knjiga na tematiku reikija i osobnog rasta. "Reiki 1- nositelji svjetlosti" je praktični priručnik o reikiju, "Reiki u vašem životu" je đepno izdanje osnova o reikiju dok je "Učenje jednog Shihana" online knjižica koja sadrži zbirku mojih izreka i poučnih crtica čija je namjera da potakne čitatelja na razmišljanje i unutarnje spoznaje kroz promišljanja.

Nosim titulu Shihan, što znači da sam i učitelj učitelja. To znači da su mnogi učenici došli do majstorskog zvanja i(li) da su kao majstori pristupili učenju pod mojim vodstvom.

Naučite reiki uz mene

Ukoliko i sami želite naučiti reiki, pozivam vas da mi se javite sa povjerenjem.


Ako ste reiki praktičar no fali vam znanje, pogledajte na našoj stranici sa video tečajevima na https://nauci.reiki-dojo.net ili se priključite našem premium članstvu te pristupite naprednim tehnikama, vođenim meditacijama i drugim interesantnim lekcijama u pisanom, video ili audio obliku. Adresa je https://premium.reiki-dojo.net . Naravno, vjerujem da ste primjetili da postoji i više od 250 videa na YouTube kanalu kao još dodatni bonus vašoj odluci da učite kao i naše radio emisije koje možete preslušavati OVDJE.


Već ovim prije navedenim, uviđate i sami da svoj poziv i put kao učitelja shvaćam ozbiljno i da omogućavam da učite na svakom koraku, u različitim oblicima, ali sa jednom jedinom svrhom- da rastete u znanju, razmijevanju, sreći i uspjehu.


Grlim vas srcem i očekujem i vas u svojoj velikoj obitelji učenika Reiki Dojo škole koja danas broji više od 300 učenika.

>
X
WordPress Security