Reiki
text

Što i kako nakon 21 dana samotretiranja

Lesson 9

Završeni prvih 21 dan? Kako dalje?Nakon ovog prvog razdoblja od 21dnevnog samotretiranja, vrijeme je da polako počnete raditi i reiki tretmane na drugima.U nastavku će vam biti video sa dodatnom pomoći, no u svakom slučaju, jedna od promjena je ta da nemate obavezu samotretiranja svakog dana.Iako je moja daljnja preporuka da radite redovito, sada reiki […]

Ovo je ograničen sadržaj. Prijavite se, registrirajte ili naručite pristup ovom sadržaju

  • cubrazora@gmail.com napisao:

    Hvala najlepse,sa uzivanjem sam ispratila svaki video,vracam se stalno jos po nesto pogledati.Radim tretmane sebi svakoga dana,ponekad uvece budem prekinuta,ali iskoristim onda to vreme za punjenje vode ili cveca.
    Nakon 21.dana imacu osobu sa kojom cu raditi barem jednom nedeljno tretman,naravno sebi nastavljam svakoga dana.
    Zelim reiki ukljuciti u svaki segment svog zivota i osecam se izuzetno lepo,a nadasve sigurno…pomislim da imam svog ucitelja i reiki kosmicku energiju uz svoje andjele i arhandjele kao i svetlosne radnke,duhovne i reiki vodice i moze mi samo dobro i kvalitetno biti . Brige i strahovi polako blede,jer znam da sam zasticena i da sve radi za moje najvise dobro.Svoju energiju usmeravam na zeljeno,a zelim samo najlepse kako sebi ,tako i drugima.Namaste.

  • >
    X