Reiki
text

Četvrti dan – Rad s reikijem

Lesson 5

 1. Punjenje vode
 2. Punjenje hrane
 3. Tretiranje biljaka
 4. Tretiranje životinja
 5. Fokus
 6. Duhovno vs materijalno
 7. Reiki i religija
 8. Kviz

Ovo je ograničen sadržaj. Prijavite se, registrirajte ili naručite pristup ovom sadržaju

 • Ermin Kotlica napisao:

  kada punimo hranu ili vodu reiki energijom moze mo li namjeniti da se ta hrana odnosno masnoca ne talozi na nasem tjelu mislim uskladisti i moze mo li zamolit reiki energiju kada punimo vodu da ocisti nezdrave materije iz naseg organizma

  • Danijel Salijević napisao:

   Može. Cilj pročišćavanja jest da nas zaštiti od možebitnih štetnih djelovanja i da nas podigne u energiji. Na način kako ste vi spomenuli radimo određenu vrstu programiranja reikijem i kako na hranu tako može i na ljekove ili situacije. No za programiranje je potrebno minimalno drugi stupanj reikija.

 • Ermin Kotlica napisao:

  Koliko vremenski treba da punimo vodu sa reiki energijom?Jeli isto kao i hranu 5 minuta ili manje i dali prolazimo kroz istu proceduru kao kad radimo tretman od pocetka do kraja ili ima neka skracenica.ovo mislim i na biljke jer neznam dali i one mogu imat necistu auru i dali i njima trebamo cistiti auru.Mozda je malo glupo pitanje u vezi sa biljkama ali kontam ako ljudi mogu pokupiti te necistoce u kontaktu sa drugim ljudima mogu li i biljke to isto uraditi?

  • Danijel Salijević napisao:

   Biljkama isto možemo očistiti auru ako su u okruženju gdje prolazi mnogo ljudi. Tretiranja vode i pića ide otprilike 5 minuta. Procedura je ista. Uzmemo tretirano među dlanove i tretiramo 5 minuta. Skraćeno je samo otvaranje riekija gdje nema potrebe za dugim otvaranjem kada tretiramo biljke, kristale, vodu i hranu, već samo zamolimo reiki da poteče za to i to kako bismo postigli to i to. Duga otvaranja gdje zazivamo anđele i vodiče radimo za živa bića, planetu, programiranje.

 • cubrazora@gmail.com napisao:

  Dobar dan,lepi pozdrav ucitelju.
  Mnogo mi se dopada svaka lekcija,i upravo nakon pisanja komentara cu puniti svoju vodu.
  Zelim spomenuti kako mi cerka imala prekljuce temperaturu,a juce samo kasljuckanje.Imala sam malo teze snove,videla muza u bolnici nakon operacije,juce je bilo nevreme i velika grmljavina a ja je se mnogo plasim,baka me nikada nije pozivala uvece izmedju 20h i 21,30h,no ove dve veceri kako sam pokisavala raditi veliki tretman prekidala me je.Prekljuce sam stigla do kolena kada sam morala zatvoriti reiki,a sinoc samo sto sam pocela ,stigla do slepoocnice i pozvala me da bacim jednu salvetu u smece.
  Jutros sam uradila kraci tretman koji je trajao 15 min i osecala sam se divno,mirno,Imam mnogo vise energije.Ovih dana nakon prepodnevbnih obaveza,odslusam videa,svaki zapisem u svesku,idem u voznju biciklom nekoliko kilometara,po povratku ponovo neku lekciju odslusam i oko kucnih obaveza a uopste nisam umorna.
  Zaista sam zahvalna sto sam otkrila novi stil zivota,i sada jedno pitanje imam.Posto zelim bas svasta probati,da li danas mogu vise stvari puniti i otvarati reiki.Recimo prvo zelim vodu,po tom bi saksiju cveca koja je skoro skroz propala a mnogo je lepo cvece volela bih mu pomoci ,po tom bi volela zapisati svoje finansijske zelje i na hartiju pustiti reiki.Da li se to moze?Ili da uzmem svoj novcanik u ruke i u njega pustim reiki?Obzirom da zelim otvoriti svoju agenciju i moram uciti izvezno gradivo i bas mi je ovde tako da cu nakon ovog sedmodnevnog tecaja poceti sa ucenjem uporedo sa reiki materijalom i ono cime se zelim baviti,pa cu i to gradivo reikizirati.Da li saksiju cveca punim na svaku drugu nedelju?
  Hvala na svemu lepom,na savetu, razumevanju a pre svega na lepoti lekcija.

 • >
  X
  WordPress Security