Pratite sve naše objave. članke i najave na jednom mjestu
BLOG DANIJEL SALIJEVIĆA

Vaša pitanja su nam iznimno važna

Sav naš sadržaj nastaje zbog vas.

Baš iz tog razloga, vaša pitanja su ono što je esencija našeg stvaranja

Pozivam vas da se ne ustručavate pitati

Vaš prijedlog novog sadržaja
Kako ispravno učiti
U današnjoj lekciji fokus je na načinima na koje se može ispravno učiti. Pričati ću kako učiti uz majstora i kako učiti u vlastitom aranžmanu. Bilo da se radi o reikiju, meditacijama, afirmacijama ili nečem drugom što vas interesira.
Emisija #24: Reiki izvan reikija
U današnjoj epizodi obradit ćemo tematike koje su sastavni dio reiki tečajeva. Tako i kroz sam naslov možete naslutiti da pričamo o dodatnim, s vremmenom  implementiranim, metodama rada.
Reiki majstori i višedimenzionalno djelovanje
Malo je poznato, no scene iz serijala filmova Iron Mana, s hologramskim prikazima, nešto su što u reikiju postoji još od vremena Mikao Usuia. Isto tako, snagom vizualizacije, koju u filmovima vidite kao  diobu ljudi
Što su to tretmani samopomoći
U današnjoj lekciji učimo što su to tretmani samopomoći- poznati još pod nazivom autotretmani. Isto tako, obrađujemo kako oni izgledaju i na koji način i kada  možemo raditi reiki tretmane samome sebi.
Epizoda #23: Snaga inspiracije – nadohvat vaših ruku
Kroz ovu emisiju naučite tri načina osnaživanja, saznajte koje su razlike među njima i kako ih praktično koristiti u tretnutcima pripreme. Isto tako naučite koliiko je snaga inspiracije bitna u našem životu.
Što kada nas klijenti zafrkavaju
Jeste li bili u situaciji da ste sve dogovorili, isplanirali i pripremili za svog klijenta te da je tada došlo do situacije da klijent otkaže ili poželi mijenjati termin tretmana? Ponkead to neće biti problem, no što ako klijent an svoju ruku mijenja dogovor, od vas očekuje punu uslugu a njegov termin dolaska se možda zbog kašnjenja preklapa s idućim klijentom.
Što je reiki svijeća
Reiki svijeća je svijeća koju aspirant odabire kao simbol svjetlosti koju prima. Koristi se na svim tečajevima, pali je majstor[...]
Nedjeljni tretman za mir i sklad
Redovni nedjeljni reiki tretman na daljinu, za mir, zdravlje, sklad i harmoniju.
Epizoda #22: (pro) Mijena
Saznajte  na koji način kvalitetnije izgraditi elemente koji iziskuju (pro) mijenu u našim životima ili u životima nama dragih ljudi bez suvišnih konflikata i komplikacija.
Kada reiki ne djeluje
Postoje situacije kada reiki neće djelovati bez obzira što ponekad odradite tretman. Zašto se to dešava i kako se postaviti, objašnjavam u ovoj novoj lekciji.
Karmička odrada
Prije ili kasnije, mnogi moji učenici se susretnu s pojmom karma i karmičke odrade. Tada se krenu preispitivati i istraživati što rezultira mnogim teorijama i još većom zbrkom
#14 – Reiki tretman na daljinu
Prijavite se i ove nedjelje na besplatni reiki trteman na daljinu s početkom u 22:30
Epizoda #21: Dali je sve baš tako kako treba biti
U ovoj emisiji pričamo o jednom od najčešćih izgovora kod alternativaca- pričamo o izjavi da je sve baš tako kako[...]
Tretiranje jednom rukom
Jeste li ikada bili fizički spriječeni odraditi si tretman? Možda je bol bila nesnosna i razmišljali ste kako bi dobro bilo sada da reiki pomogne. Ono što se često zaboravi jest da se možete tretirati i jednom rukom.
Pauza između tretmana i terapija
Već na tečaju prvog stupnja učimo koliko je potrebno pauzirati između dva energetska tretmana. U ovom premium videu, saznajte koliko je potrebno pauzirati između dvije terapije.

ONLINE VIDEO TEČAJEVI


Kroz naše online video tečajeve, danas možete učiti, razvijati se i pohađati tečajeve iz vlastito doma.

Vrhunski tečajevi čekaju na vas. 

Sva prava zaštićena  2018 Danijel Salijević & Reiki Dojo

>
X
WordPress