Pratite sve naše objave. članke i najave na jednom mjestu
BLOG DANIJEL SALIJEVIĆA

Vaša pitanja su nam iznimno važna

Sav naš sadržaj nastaje zbog vas.

Baš iz tog razloga, vaša pitanja su ono što je esencija našeg stvaranja

Pozivam vas da se ne ustručavate pitati

Vaš prijedlog novog sadržaja
Kako raditi kada ne znate što raditi
Jeste li ikada bili u situaciji da ne znate što raditi? Od kuda započeti? Kako ispravno postupiti? U današnjem videu pričamo kako raditi tretmane kada su nam nepoznanice nad glavom.
Reiki 1 tečaj – Varaždin
Ovo je tečaj prvog stupnja klasičnog Usui reiki sistema. Reiki je energetska tehnika koja se uči kroz reiki tečaj kroz koji se učenik osposobljava za rad reikijem.
Osjećaji kod tretmana za situacije
Tretman za situacije je po prirodi sasvim drugačiji od onog za zdravlje, mir i osobnu dobrobit. Baš iz tog razloga u ovom postu saznajte koji su to prisutni osjećaji kod tretmana za situacije.
Kako se crta reiki znak
U ovom novom premium videu učimo crtati reiki znak. Naučite koje su razlike u crtanju istog a u izgledu različitog crtanja reiki znaka.
Emisija #36: Obećanja, obećanja
Da, obećanja... Danas pričamo uz tjedni osvrt i o obećanjima ali i planovima koje smo si zadali. Kroz današnju epizodu, vrijeme je da usporimo, vrijeme je za jedan polugodišnji osvrt na proteklo vrijeme i ostvareno.
Energija zemlje
Koliko ste puta čuli da vam netko kaže da trebate energiju zemlje u svom životu? Energija zemlje doista je nešto[...]
Emisija #35: Tjedan sa Danijelom
Jeste li se ikad zapitali kako izgleda moj radni tjedan. Vjerojatno jeste jer su neki i pitali, pa eto, tjedan sa Danijelom nova je podcast epizoda pripremljena samo za vas.
Emisija #34: Reiki Dojo Članstva I Novosti
Saznajte malo više o aktualnim promjenama i novostima kao i sa temom današnje emisije, a to su moguća članstva kroz našu školu.
Nova pravila za ostanak sa nama
Dolaze nam nova pravila i novi uvjeti koji diktiraju cijelom svijetu nove promjene. Što ovaj zakon donosi i vama, pogledajte u ovom novom videu.
Moć iz riječi
Moć iz riječi je nešto što često koristimo, a rijetko promislimo. U ovom novom premium videu, govorim koliko je bitno obratiti pažnju.
Kako se radi reiki inicijaicja
U ovom postu možete vidjeti cijeli proces reiki inicijaicje https://vimeo.com/270990149   Napomena: U video se spominje RAMA simbol. Nije Rama[...]
Emisija #33: Reiki tečajevi
Reiki tečajevi najčešće su vaše pitanje u proteklih mjesec dana. Pa eto, u ovoj emisiji odgovaramo na neka vaša pitanja.
Snaga izmjene
Mnogo puta se pričalo o snazi izmjene. I ne govorim sada o principu energija za energiju već o načinima kako doista snaga izmjene može uz malo svijesti postati novi alat svakodnevnog rasta i rada na nama samima.
Emisija #32: Putem Mikao Usuia
U ovoj novoj 32 emisji koja nosi naziv Putem Mikao Usuia, malo sam se osvrnuo na moj posjet Japanu u sklopu mojeg dodatnog izučavanja izvornog reikija
Pregled predavnja Subotica 2018
Ovo je pregled predavanja kako bih i na ovaj način svoja predavanja približio svima onima koji nisu u mogućnosti pohađati ista uživo.

ONLINE VIDEO TEČAJEVI


Kroz naše online video tečajeve, danas možete učiti, razvijati se i pohađati tečajeve iz vlastito doma.

Vrhunski tečajevi čekaju na vas. 

Sva prava zaštićena  2018 Danijel Salijević & Reiki Dojo

>
X