Pratite sve naše objave. članke i najave na jednom mjestu
BLOG DANIJEL SALIJEVIĆA

Vaša pitanja su nam iznimno važna

Sav naš sadržaj nastaje zbog vas.

Baš iz tog razloga, vaša pitanja su ono što je esencija našeg stvaranja

Pozivam vas da se ne ustručavate pitati

Vaš prijedlog novog sadržaja
Afirmacije i zamolbe
U reikiju, uspješnog samog tretmana može ovisiti i o dobro sročenoj namjeri. Tako ćemo u ovom današnjem članku razjasniti što su afirmacije i zamolbe te odgovoriti na neka vaša česta pitanja.
Emisija #28: Mjesta za meditaciju
Mjesta za meditaciju možda su posljednja stvar na koju mislimo kada je meditacija u pitanju, no baš ona garantiraju da imamo gdje i da možemo kvalitetno odraditi zamišljenu meditaciju.
Kada nas očekivanja zaustave
Jesmo li doista neuspješni? Ili smo možda pokleknuli pred prevelikim planiranim zalogajem svojih, ili još gore, tuđih očekivanja. Kako se posložiti i organizirati, prićamo u ovom novom premium videu.
Divljanje emocija
Sreća, ljutnja, ljubav, mržnja, ushit, ispunjenost, praznina.. Samo neke od nama tako poznatih emocija. Susrećemo se svakoga trenutka našeg postojanja s njihovim utjecajem na nas same te je stoga bitno svoju svijest, učenje i proučavanje usmjeriti i na njihovom razumijevanju.
Energija iz mjesta moći
U ovom premium videu naučite što su to mjesta moći, gdje se nalaze i kako ih koristimo. Saznajte što možete i sami učiniti na takvom mjestu, ali kako i sami možete stvoriti svoje osobno mjesto moći.
Emisija #27: Proširiti radost
Na koje načine bismo se trebali odnositi prema nečem toliko jednostavnom kao što je radost. Zbog čega se ustručavamo izjasniti što nas raduje, i kako konačno uživati i radovati se- saznajte kroz ovu novu podcast emisiju kako proširiti radost
Kako do besplatnih reiki tretmana
Uskoro obilježavamo tri godine kako su besplatni reiki tretmani  redovito odrađivani svake nedjelje. Tom prigodom, ali i zbog razloga što se danas načini prijave na besplatne reiki tretmane rade malo drugačije, snimio sam ovaj novi video s vizualnom uputom kako biste se mogli uspješno prijaviti.
Energetska bomba reikijem
Energetska bomba reikijem ciljano je usmjereni tretman koji se sastoji od nekoliko sesija. Kroz ovaj tretman tijelo se rapidno puni energijom i snagom te se na taj način osnažuje i potencira prema punoj funkcionalnosti
Promijeniti učitelja
Ponekad na našem osobnom putu promijeniti učitelja je ono što je potrebno da bismo rasli, razvijali se i krenuli dalje. Bez obzira dali je u pitanju potreba, želja ili nemate drugog izbora. No promijeniti učitelja nosi i dodatne promjene na energetskoj razini. i o tome ću pričati u današnjoj lekciji.
26 – Dancast – Pravo vrijeme
U ovoj podcast emisji Pravo vrijeme,  pričamo o vremenu i na koji nači radimo u vremenu i prostoru kada je reiki u pitanju. Isto tako, podučiti ću vas kako koristiti reiki načela kao tehnika rada na samome sebi.
Reiki i prehrana
Iziskuje li reiki promjenu i što je potrebno, a što nije mijenjati na sebi kada postanete reiki praktičar. Kroz ovaj video učvrstite svoje postojeće znanje, a malo se više kroz ovu lekciju baziramo na reiki i prehranu
Kako koristiti i kombinirati reiki simbole
Kada se jednom dobiju simboli, potrebno je naučiti na koji način ih koristiti te na koje načine možemo kombinirati reiki simbole. Iako se ovo uči i na samom tečaju, ponekad nam ona bitna esencija promakne, pa stoga u ovom videu malo pričamo o ispravnom radu i kombinaciji s reiki simbolima
Emisija #25: Vaša pitanja vezana uz reiki
U fazi proučavanja i osobnog učenja, normalno je da se javljaju mnoga pitanja vezana uz reiki. Posebno jer je internet zatrpan poluinformacijama,  varijantama i improvizacijama. Danas nije problem pronaći informaciju, već znati od koga informacija dolazi. Baš zbog toga danas odgovaram na vaša pitanja
Reiki i druge tehnike
Kada dođete u situaciju da razmišljate o tematici reiki i druge tehnike, vi ste u stanju gdje razmišljate o implementaciji ove predivne tehnike u vaš život. I to je prekrasno.
Što su to reiki špice
Reiki špice nastale su kao dodatan alat za energetski rad spajajući kristaloterapiju sa reikijem. Špice su izuzetno snažne u ovakvom obliku zbog izuzetno velike koncentracije kombinacije  kristala. Mogu ih koristiti reiki praktičari, ali i osobe bez ikakvog znanja o energijama jer su špice od naše strane namjenjene i specializirane na usmjereno djelovanje.

ONLINE VIDEO TEČAJEVI


Kroz naše online video tečajeve, danas možete učiti, razvijati se i pohađati tečajeve iz vlastito doma.

Vrhunski tečajevi čekaju na vas. 

Sva prava zaštićena  2018 Danijel Salijević & Reiki Dojo

>
X
WordPress Security