Blog | Naučite reiki | Javite se | Danijel Salijević - reiki majstor učitelj
Danijel Salijević - Reiki Dojo škola

Što je Karuna reiki

Vaša svjedočanstva

moja preporuka, razgovarao sam sa covekom i stvarno deluje....

by Danijel Salijević  /  02.06, 2013  /  Pregledano 1971 puta
Klikni srce za lajk   4  /  0

Karuna reiki možemo nazvati nadogradnjom na vaš rad sa klasičnim Usui reikijem. Bez te baze, tih temelja sagrađenih na Usui reikiju, Karuna ne bi bila moguća, te se u svom radu sa reikijem nadopunjuju kroz praktični rad . Uz vrlo kvalitetni rad na sebi, Karuna nam omogućuje i još usmjereniji, jači i kvalitetniji terapeutski rad na drugima. Simbolizira ga rad kroz srčanu čakru, sućutnost te razumijevanje - ljudi, duša i događaja.

Karuna reiki izuzetno je praktičan u iscjeljenju trauma, prošlosti, “nesreća iz davnina”. Pomaže vam odrediti prioritete, pronaći snagu te vratiti čvrstoću stajanja na zemlji. Osobno volim reći da karuna iscjeljuje cijelu našu dušu, cijelo naše srce i cijelo naše biće. Kako biste postali karunist- praktičar Karuna reikija jedini preduvjet jest da ste nosioci drugog stupnja Usui reikija za primanje 1. i 2. stupnja . Za 3, majstorski stupanj, potrebno vam je također i majstorstvo u Usui reiki sistemu. Još za sada , sukladno odluci donesenoj za Hrvatsku u Internacionalnom Centru za Reiki, cijena karuna tečaja je prepolovljena i iznosi 800 kn za prvi te isto toliko za drugi stupanj.

Ove cijene suna snazi do mjeseca listopada 2016.

Sve informacije na 098 193 56 25

Shihan Danijel Salijević

Usui & Karuna Reiki Master Teacher

 

Osjetite-energiju
Za uspješnu prijavu potrebno je:
1) Ispuniti i poslati web obrazac ispod ovog teksta
2) Potvrdite svoju prijavu klikom na link koji vam je poslan na prijavljenu email adresu
Bez potvrde vaše email adrese NISTE registrirani ni uvršteni na popis primatelja
Zbog zloupotreba prijava primorani smo raditi na ovaj način kako bismo zaštitili korisnike ali i nas od neovlaštenih i zlonamjernbih radnji. Hvala vam na razumijevanjuPrijavi se za kometare ili sadržaj

Nemaš račun? Registriraj se

Zaboravljena lozinka? Zatraži novu