Koliko je vaš prostor zapravo vaš

Vaša svjedočanstva

Nema rjeci koima bih mogla izraziti zahvalnost Danijelu. Slucajno na fb sam naisla na REIKItretmane na daljinu svake nedelje. Bila sam jako bolesna. Pocela sam da se prijavljujem . Prvi tretman je bio poseban. To peckanje po telo, valovi, hladnoca po tjelo pa vrucina, i na kraj kao da sam lebdela nad svoje telo. Ali u svemu tome osjecala sam mir , mir i samo mir.Bilo je predivno. Posle tretmana sam bila puna sa energijom i osjecala sam se bolje .To je za mene bilo nesto novo. Zato sam se odlucila da uradim 5 tretmana samo za mene . Iskreno da vam kazem posle tih 5 tretmana moi bolovi u svi zglobovi su prestali, u krizu su namalili , a ja sam pocela normalno da hodam. Ne samo to dobila sam svoj mir,vratilo mi se samopouzdanje, puna sam energijom jednostavno zivot je drugacii. Hvala ti Danijele od srca sto si bio uz mene sve vreme.Cuda su mozni. HVALA HVALA HVALA ................Hristina

by Danijel Salijević  /  13.05, 2017  /  Pregledano 654 puta
Klikni srce za lajk   2  /  0

Stvari koje vas u vašem domu okružuju ne bi trebale biti nasljeđe tuđih uspomena, već snaga koju ste VI tu postavili za kasnije ili pojačivači za trenutke opuštanja u vašem vlastitom vremenu.

Mnogi u svom domu drže teške energije tuđih uspomena koje su tu jer su tu oduvijek.

Svaki vaš korak, pokret, udah i pogled trebao bi izazivati u vama ugodu i rast pa eto pozivam vas na veliko spremanje- jer samo tako, konačno ćete imati mjesta i za sebe i za svoje stvari.

Sve takve sitnice -magnetići, figurice, biljčice pa do lampi kristala ili ono što ste kupili srcem, svojevrsni su okidači koje sami postavljate da učinite svoje mjesto zapravo svojim- onakvim kakvim ga želite - osnaženim i toplim. Pa stoga mislim da je vrijeme da izbacite "uspomene" iz prošlog stoljeća koje nemaju nikakvog značanja za vas- osim dodatnih površina za brisanja prašine. Viđam toliko stvari po zidovima koj skupljaju prašinu još od naših djedova. I možda su njemu ti rogovi imali vrijednost i dodatnu snagu- no to, vjerujte mi, danas nema nikakve veze ni sa vama ni sa djedom. Maknuti takve stvari nije korak nepoštovanja ili micanja uspomena- jer složiti ćete se- uspomene se nose u srcu- ne po zidovima ili regalima.

I stoga, bez grižnje savjesti sa poštovanjem uklonite ono što vam se zapravo ne sviđa. Ne morate baciti, ali spremite ako nemate baš nikakvih emocija ili povezanosti sa time.

Vaše stvari, koje ste i koje ćete  vi postaviti, enrgeija su koja vas nosi jer je dio vaše enrgije srca u toj priči. I kao takav motivator, imate mogućnost biti i još bolje i kada ne radite ništa.

Grlim vas srcemZa uspješnu prijavu potrebno je:
1) Ispuniti i poslati web obrazac ispod ovog teksta
2) Potvrdite svoju prijavu klikom na link koji vam je poslan na prijavljenu email adresu
Bez potvrde vaše email adrese NISTE registrirani ni uvršteni na popis primatelja
Zbog zloupotreba prijava primorani smo raditi na ovaj način kako bismo zaštitili korisnike ali i nas od neovlaštenih i zlonamjernbih radnji. Hvala vam na razumijevanjuPrijavi se za kometare ili sadržaj

Nemaš račun? Registriraj se

Zaboravljena lozinka? Zatraži novu


top