Blog | Naučite reiki | Javite se | Danijel Salijević - reiki majstor učitelj
Danijel Salijević - Reiki Dojo ® škola

Što je to master code

Vaša svjedočanstva

Hvala punoooo. Osećaj izuzetan, od boja, protoka energije i zaustavljanje taman tamo gde treba

...

by Danijel Salijević  /  03.05, 2017  /  Pregledano 342 puta

Klikni srce za lajk    1  /  0

Master code smjernice su za situacije u odnosu bivšeg učenika prema mentoru ili učitelju kada  sam bivši učenik deklarira sebe kao profesionalnog učitelja ili terapeuta. Dakle, ako su dvije osobe danas terapeuti ili majstori u nekoj disciplini, a kroz povijest njihove suradnje postojao je odnos učitelj- učenik, master code pokušava ukloniti razinu neugodnih situacija i neprimjerenih pitanja kada ona ulaze u domenu profesionalnog rada.

Neprimjerena pitanja i situacije su kada osoba C prima pitanja od osobe B vezane uz situacije ili reakcije u radu osobe B s osobom A. U ovoj priči osoba A je klijent, osoba B terapeut, a osoba C je osoba koja je bila mentor ili učitelj osobi B.

Ovo je vrlo škakljiva tematika i mnogi je izbjegavaju i priznati, ali je dio priče svakog odnosa učenik- učitelj kada oboje rade profesionalno.

U mojoj školi takve situacije rješavaju se kroz moje usluge konzultacija i tečajeve za terapeute te na taj način sami učenici koji su i sami učitelji imaju podlogu, mjesto, vrijeme da nauče i sami nešto novo ili pitaju o svom radu.


Klikni srce za lajk    1  /  0
Za uspješnu prijavu potrebno je:
1) Ispuniti i poslati web obrazac ispod ovog teksta
2) Potvrdite svoju prijavu klikom na link koji vam je poslan na prijavljenu email adresu
Bez potvrde vaše email adrese NISTE registrirani ni uvršteni na popis primatelja
Zbog zloupotreba prijava primorani smo raditi na ovaj način kako bismo zaštitili korisnike ali i nas od neovlaštenih i zlonamjernbih radnji. Hvala vam na razumijevanjuPrijavi se za kometare ili sadržaj

Nemaš račun? Registriraj se