Sto babica, kilavo dijete

Vaša svjedočanstva

Sa Reikijem sam se susrela pre tačno godinu dana.Došao je u moj život baš kada je trebao. Od tada pa do danas se moj život znatno promenio na bolje.To nije čarobni štapić kojim ćemo u sekundi rešiti sve probleme. Pa nisu za sekund ni nastali, zar ne? Reiki nas vodi putem ljubavi, putem spoznaje ko smo, otvara vrata koja treba i zatvara baš ona koja nam trebaju biti zaključana. Na svom tom putu moj učitelj Shihan Danijel Salijevićje uvek bio tu kada mi je trebao. Nije bio tu da mi govori ono što želim čuti već ono što trebam. Na tome sam mu beskarajno zahvalna!

by Danijel Salijević  /  23.12, 2016  /  Pregledano 161 puta
Klikni srce za lajk   2  /  0

Ako pojedete 10 vrsta kolača ili popijete 10 vrsta vina u 10 dana neće se desiti ništa, no ako to konzumirate unutar jedne večeri velika je vjerojatnost da će vam pozliti. Ista stvar je sa tehnikama uspjeha, sa fokusom našeg rada, učenja, razvoja. Nije problem raditi na više polja, ali tada takav multitasking mora biti u polju nećega što sto posto razumijete i ovladavate. U protivnom nećete postići ama baš ništa. Samo veliku zbrku, slabost i glavobolju.

Znam ljude koji se tako ponašaju u uvjerenju da njima neće ili nemože biti ništa. Da su oni otporni, posebni, drugačiji. Ali svi smo od istog materijala- netko izdržljiviji, netko malo manje, ali ako ste i izdržljiviji, to ne znači da ste neosjetljivi ili imuni. To znači da će se puno više toga nakupiti kada dođe u kritičnu situaciju- a to znači i da će puno teže biti za rješvati. Željezo se isto dade poderati, možda duže odoljeva, ali svakim udarcem koji prima postaje drugačije, slabije, deformiranije...

Govorim ovo jer postoje ljudi koji na isti način misle kada se prijavljuju na besplatne tretmane. Ja osobno pozdravljam činjenicu da želite da vam bude bolje, ali pripazite jer puno različitih energija je poput puno različitih smjerova u koje ste krenuli odjednom. Kome ćete krenuti kada vam postane loše ili zbrka? Jel u redu da ta osoba tada čiisti tuđi nered? Čak i da se prijavljujete svaki dan drugdje tj. kod drugog terapeuta , nešto je što bi koliko toliko tijelo moglo probaviti, ali kada se unutar istog dana ili nekoliko sati prijavljujete na nekoliko različitih vrsta eneregestkih tehnika - neznam dali je to pohlepno, nestrpljivo ili ste stvarno toliko bolesni da vam sve to treba. Ako i jeste, onda počnite raditi sami na sebi. Naučite jednu od tih tehnika i počnite aktivno raditi sami na sebi. I dajte si vremena u tom radu. Da prirodno izrastete i stvroite znanje, uspjeh majstorstvo. Ništa ne nastaje preko noći. Ni bolest, ni problem niti uspjeh.

Na kraju, da ponovim osnove, u reikiju, tj u svijetu energija, toplo se preporuča da se tretman ako se prima ili radi sam sebi radi sa pauzama od minimalno 6 sati. Kod djece 4 sata jer njima tretmani traju drastično kraće pa to mogu procesuirati.

Dakle, stanite na loptu, definirajte smjer i vozite se tamo kamo želite doći. Lutanje i vožnja bez smjera baš vas tamo i vodi- nikamo ili u tuđi život i dvorište. A u takvom svijetu i odredištu nikada nećete biti na svojem, nikada nećete biti ni zadovoljni ni sretniZa uspješnu prijavu potrebno je:
1) Ispuniti i poslati web obrazac ispod ovog teksta
2) Potvrdite svoju prijavu klikom na link koji vam je poslan na prijavljenu email adresu
Bez potvrde vaše email adrese NISTE registrirani ni uvršteni na popis primatelja
Zbog zloupotreba prijava primorani smo raditi na ovaj način kako bismo zaštitili korisnike ali i nas od neovlaštenih i zlonamjernbih radnji. Hvala vam na razumijevanjuPrijavi se za kometare ili sadržaj

Nemaš račun? Registriraj se

Zaboravljena lozinka? Zatraži novu


top