Blog | Naučite reiki | Javite se | Danijel Salijević - reiki majstor učitelj
Danijel Salijević - Reiki Dojo ® škola

Hvala bez svjedoka

Vaša svjedočanstva

Meni se zdravlje isto popravilo od kada primam tretmane...

by Danijel Salijević  /  21.09, 2016  /  Pregledano 189 puta

Klikni srce za lajk    2  /  0

Jedno od reiki načela glasi "Samo danas ću biti zahvalan" . I uvjek, oni malo svadljive naravi, komentiraju u stilu " Samo danas?" . I da, ja im odgovaram redovno:
-"Da, samo danas".
 
Biti danas zahvalan znači da baš sada u ovom trenutku primječujete, gledate, vidite. A kad to počnete činiti, ne samo da vidite, nego i spoznajete sve ono što imate.  I to je osnova za onu iskrenu, čistu zahvalnost.
Mnogi će danas spomenuti da je svejtski dan zahvalnosti. I poslati će jake i mnoge  poruke da se sjetimo biti zahvalni. No iznimno je važno da baš SVAKOGA DANA naučimo djelovati i stvarati onu toliku jaku i čudotvornu vibracju zahvalnosti.
Na mojim radionicama, redovno se podučava tehnika 2 puta 5. I baš ona kroz snagu vibracija zahvalnosti uči i kako da kroz iskreno hvala, baš svakoga dana stvorite stanje zahvalnosti. I tada kreće i onaj proces stvaranja, materijalizacije i čiste sreće - jer iz dana u dan sve veći je popis stvari naše iskrene zahvalnosti.
 
I stoga, ja vas ponovno pozivam, živite zahvalnost svaki dan, ne samo danas na svjetski dan zahvalnosti. Budite zahvalni bez svejdoka. U tišini i miru svog postojanja - tada ste na putu djelovanja bez ega i u čistoći srca. 
 
I na kraju, šaljem vam najljepši način na koju se može izraziti zahvalnost- iskren zagrljaj.
 
HVALA  vam na vašoj prisutnosti - grlim vas srcem

Klikni srce za lajk    2  /  0
Za uspješnu prijavu potrebno je:
1) Ispuniti i poslati web obrazac ispod ovog teksta
2) Potvrdite svoju prijavu klikom na link koji vam je poslan na prijavljenu email adresu
Bez potvrde vaše email adrese NISTE registrirani ni uvršteni na popis primatelja
Zbog zloupotreba prijava primorani smo raditi na ovaj način kako bismo zaštitili korisnike ali i nas od neovlaštenih i zlonamjernbih radnji. Hvala vam na razumijevanjuPrijavi se za kometare ili sadržaj

Nemaš račun? Registriraj se