Blog | Naučite reiki | Javite se | Danijel Salijević - reiki majstor učitelj
Danijel Salijević - Reiki Dojo škola

Što je reiki?

Vaša svjedočanstva

Velika vam hvala na tretmanu. Ovaj puta nam je bilo posebno dobro. Obje smo osjetile trnce u nogama i to prilično jake povezane sa trzajem nogu,...

by Danijel Salijević  /  11.04, 2012  /  Pregledano 1493 puta
Klikni srce za lajk   0  /  0

Reiki je tehnika koja koristi univerzalnu, sve prisutnu životnu energiju (rei-ki) koja svojim iscjeljujućim djelovanjem pospješuje brži oporavak kod bolesti, uklanja stres i napetost, dubinski opušta te vraća psihički i emocionalni mir i sklad  u samog primatelja. 

Posebno je pogodna tehnika u trenutcima potrebe za  osobnim promjenama ili osobnim razvojem. Vrlo je blaga i ne iziskuje osobna odricanja, pripadnost nekome ili nečemu ili vjerovanja u uspjeh tretmana. Zbog toga izuzetno uspješno djeluje i kod tretiranja bilja i životinja, energiziranju jela i pića, životnog prostora itd.

Isto tako, reiki je idealna tehnika preventivnog djelovanja koja ne iziskuje ništa osim vlastitih ruku i desetak minuta vašeg vremena kako biste odradili reiki tretman.

Reiki je također vještina koju može naučiti svatko kroz reiki tečaj bez obzira na godine. Nije ekskluzivna i nije predodređena za “izabrane “ pojedince.

Za naučiti, potrebno je završiti kratki ( jednodnevni ) tečaj kod kvalificiranog reiki majstor učitelja
Za uspješnu prijavu potrebno je:
1) Ispuniti i poslati web obrazac ispod ovog teksta
2) Potvrdite svoju prijavu klikom na link koji vam je poslan na prijavljenu email adresu
Bez potvrde vaše email adrese NISTE registrirani ni uvršteni na popis primatelja
Zbog zloupotreba prijava primorani smo raditi na ovaj način kako bismo zaštitili korisnike ali i nas od neovlaštenih i zlonamjernbih radnji. Hvala vam na razumijevanjuPrijavi se za kometare ili sadržaj

Nemaš račun? Registriraj se

Zaboravljena lozinka? Zatraži novu